Wieści zbyt dużo nie mam, powiem szczerze. Za diabła nie wiem jaki ten kot ma charakter..... Z pewnością to nie on jest stroną zaczepną w tym związku. Raczej unika reszty towarzystwa.
Niby przychodzi się pogłaskać, ale trwa to chwilę i traci zainteresowanie. Odchodzi ode mnie jednak bez przekonania.....
No, mówię Wam, że nic nie umiem o nim powiedzieć. Chyba za wcześnie, albo rzeczywiście on jakiś nietypowy.
Jedno jest pewne, niebywale gadatliwe stworzenie, dziwny ma ten miauk, może nie po naszemu on miauczy

joluka pisze:czy on na DT, czy od razu na DS....?
Mam dylemat, nie będę ukrywać. Na razie nie jest najlepiej między nim a Furkotem, ale Furcik musi swoje odwarczeć, za każdym razem jest to samo, więc mam nadzieję, że i tu mu przejdzie po prostu.
Cały biały to zawsze było moje marzenie, co prawda długowłose, ale ten już jest, może to przeznaczenie..... no nie wiem, nie mogę Furkota nie brać pod uwagę, przecież to jego dom. Ale swoją drogą Furkot to egoista, no!

Jakieś tam fotki mam, więc wstawię, ale nie jest najłatwiejszą rzeczą pod słońcem zrobić dobre zdjecie białemu kotu. To już wiem.
No i najważniejsze na koniec............. tradycyjnie, Puszek dostał nowe imię
Nie może nazywać się jakoś normalnie, to chyba oczywiste............... wiec nazywa się teraz Bobby Brown.
Nie pytajcie dlaczego, nie mam pojęcia

Jak wyszedł z transportera to już się tak nazywał i tyle