[WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 30, 2010 22:45 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

mawin pisze:
Agness78 pisze:Byłyśmy dziś na przeglądzie u dr Marszałek :)

Buraska - nie wiadomo czy nie jest w ciąży 8O Ma dość sterczące sutki :mrgreen:
jest grubiutka ale dotykowo nie można wyczuć ciąży :? albo to początek, albo taka jej uroda.
Mam obserwować... może rójkę dostanie , a najlepiej byłoby USG zrobić :roll:
Ja jednak myślę, że nie ma co iść w koszty. Trzeba ją ciachnąć i jak będzie w ciąży to będzie poprostu aborcyjna :roll:

dobry pomysł, jak ma 8 miesięcy to niestety może już być. czyli mogłam wykrakać...

możliwe że wykrakałaś :twisted:
Ale we wtorek jedziemy obydwie ciachnąć :ok: Może i Krysia się załapie na sterylkę bo są chętni na adopcję Krysi ( mam nadzieję że się uda bo naprawdę super odpowiedzialny domek) :ok: ale
bardzo zależy im żeby kotka była wysterylizowana :ok:

mawin pożyczysz mi na wtorek transporterek duży? Mam tylko jeden a jak mam wieźć 3 koty to muszę się przygotować :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt kwi 30, 2010 22:52 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 01, 2010 21:08 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:
mawin pisze:
Agness78 pisze:Byłyśmy dziś na przeglądzie u dr Marszałek :)

Buraska - nie wiadomo czy nie jest w ciąży 8O Ma dość sterczące sutki :mrgreen:
jest grubiutka ale dotykowo nie można wyczuć ciąży :? albo to początek, albo taka jej uroda.
Mam obserwować... może rójkę dostanie , a najlepiej byłoby USG zrobić :roll:
Ja jednak myślę, że nie ma co iść w koszty. Trzeba ją ciachnąć i jak będzie w ciąży to będzie poprostu aborcyjna :roll:

dobry pomysł, jak ma 8 miesięcy to niestety może już być. czyli mogłam wykrakać...

możliwe że wykrakałaś :twisted:
Ale we wtorek jedziemy obydwie ciachnąć :ok: Może i Krysia się załapie na sterylkę bo są chętni na adopcję Krysi ( mam nadzieję że się uda bo naprawdę super odpowiedzialny domek) :ok: ale
bardzo zależy im żeby kotka była wysterylizowana :ok:

mawin pożyczysz mi na wtorek transporterek duży? Mam tylko jeden a jak mam wieźć 3 koty to muszę się przygotować :mrgreen:

oczywiście :-) w mój to i trzy takie wejdą ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie maja 02, 2010 8:02 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

hop! kotki szukają domków!

jessi74

Post » Pon maja 03, 2010 13:55 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

podnosimy koteczki.

mawin

Post » Pon maja 03, 2010 20:16 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon maja 03, 2010 21:37 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Biało-bura kotka jest już zarezerwowana :ok:
Jutro jedziemy z dwiema kotkami na sterylkę, prosimy o kciuki :ok:

Agness78

Post » Wto maja 04, 2010 6:58 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:Biało-bura kotka jest już zarezerwowana :ok:
Jutro jedziemy z dwiema kotkami na sterylkę, prosimy o kciuki :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jessi74

Post » Wto maja 04, 2010 9:42 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

właśnie koteczkii pojchały na sterylkę.

mawin

Post » Wto maja 04, 2010 18:16 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Dziewczyny już po sterylkach :ok:

Bardzo są biedniutkie :cry: Burasia jest bardziej zdyscyplinowana, siedzi w łazience... trochę "pospaceruje"
ale głównie śpi :ok: Chyba dłużej dochodzi do siebie bo pingwinka wybudzila się szybciutko i ni diabła nie chce grzecznie leżeć czy spać :( Takiego uparciucha dawno nie widziałam. Transporterek chciała rozwalić :roll: więc wypuściłam obydwie w łazience. Niestety ta cholera zaczęła wszędzie wskakiwać, kibelek, pralka 8O Bałam się że puszczą szwy więc opatuliłam w koc i siedzę z nią na rękach, ku jej niezadowoleniu. Przysypia ale na 5 minut 8) później chce chodzić.... już jestem padnięta :|

Oczywiście dziewczyny zalały kaftaniki, więc się suszą na balkonie :?
Mam nadzieję że srebro jest wystarczającym zabezpieczeniem dla rany :roll: mimo zasikania się przez kota :roll:
Śmierdzą okropnie :mrgreen: mam nadzieję że się jutro wymyją :wink: :ok:

Agness78

Post » Wto maja 04, 2010 21:35 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:Dziewczyny już po sterylkach :ok:

Bardzo są biedniutkie :cry: Burasia jest bardziej zdyscyplinowana, siedzi w łazience... trochę "pospaceruje"
ale głównie śpi :ok: Chyba dłużej dochodzi do siebie bo pingwinka wybudzila się szybciutko i ni diabła nie chce grzecznie leżeć czy spać :( Takiego uparciucha dawno nie widziałam. Transporterek chciała rozwalić :roll: więc wypuściłam obydwie w łazience. Niestety ta cholera zaczęła wszędzie wskakiwać, kibelek, pralka 8O Bałam się że puszczą szwy więc opatuliłam w koc i siedzę z nią na rękach, ku jej niezadowoleniu. Przysypia ale na 5 minut 8) później chce chodzić.... już jestem padnięta :|

Oczywiście dziewczyny zalały kaftaniki, więc się suszą na balkonie :?
Mam nadzieję że srebro jest wystarczającym zabezpieczeniem dla rany :roll: mimo zasikania się przez kota :roll:
Śmierdzą okropnie :mrgreen: mam nadzieję że się jutro wymyją :wink: :ok:

jessi74

Post » Wto maja 04, 2010 21:52 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Obydwie akrobatki pojadły i się wreszcie położyły spać. Będę jeszcze dobę zamknięte w łazience.
Skubane wskakują w kuchni na blat.... 8O niestety będą miały ograniczoną swobodę bez dziennego światła :roll:
Jak wrócę z pracy to trochę wypuszczę na salony. :wink:

Do kiedy te szwy mogą puścić? Czy pojutrze mogę je już wypuścić bez stresu ze coś im popęka? :oops:

Agness78

Post » Śro maja 05, 2010 7:18 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Niestety kotki zostały oddzielone. Buraska dzisiaj była taka agresywna że nawet mnie atakowała 8O
Pingwinka siedziała skulona w transporterze i bała się wyjśc bo bura ją biła i nie chciała wypuścic :(
Buraska poszała do kuchni do mieszkania piętro niżej. Nie skakała i jak tylko ją wypuściliśmy zaczeła się znów miziać 8O
chyba jednak nowe miejsce, zabieg, i moje koty przez drzwi sprawiły że nie czuła u nas się dobrze :roll:

Pingwinka została w łazience, tam nie ma mebli, jedynie gdzie może wskoczyć to na pralkę lub umywalkę.
Niech odpocznie sobie od buraski :roll: Teraz zastanawiam się czy te strupy na głowie nie są dziełem buraski :cry:
Jak z nimi jestem to nigdy nie były wobec siebie agrezywne ale żyją raczej każda sobie...

Agness78

Post » Śro maja 05, 2010 8:57 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

no to buraska widać ma charakterek ;-)

mawin

Post » Śro maja 05, 2010 20:33 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

jessi74

[poprzednia][następna]