Tweety pisze:edit_f pisze:Tweety: czy wiesz może, czy Melwin miał dziś operację?
nie wiem, bo nie dodzwoniłam się do dr Orła, miał mieć wieczorem. Mam nadzieję, że była i że chłopak dał radę.
niezniszczalna, jak Rysia po tych zastrzykach? lepiej? Umówiłaś się z Robertem na piątek, o której ma być podać kolejny? Rozumiem, że będziesz w piątek o 19-stej na Kocimskiej, tak?
O Theriosie i Nali to chyba już wszyscy wiedzą, koniec końców zamieszkała w mojej łazience razem z Gasparem-pieszczochem, o jej łapce pomyślę później, na razie i tak trzeba ją wyleczyć z tych wszystkich zapaleń.
Franio pojechał na sekcje ostatecznie na Brodowicza, wyniki mają być w piątek.
Odstawiłam dzisiaj Wacka do domu. U Hery była pani z wizytą przeadopcyjną, ma mi dać znać do piątku jaka decyzja.
Robert był dzisiaj jeszcze w Arwecie, bo dawnej Leosiowej pani złapała się chora kotka a pani niezmotoryzowana a przy okazji pokazał Venus, która posmarkuje ale której też zlecono tylko scanomune.
Jutro o 20-stej mamy stawić się z Ecikiem na operację. Wcześniej wypadałoby odstawić Lusię do domu, jak ktoś zmotoryzowany ma jakieś luzy popołudniowe to będzie mile widziany jeżeli się tym zajmie
Ja mogłabym po 19