Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 22:18 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

I podrzucam ja też
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 27, 2010 23:08 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Bozenko-ja już przeszłam przez donosicielstwo-na szczescie udało mi sie w pore kociny wyadoptować!-ale ta podła suka mieszka w mojej klatce na parterze i wiecznie mnie obserwuje,jak ide do piwnicy,lub na dwór-do bezdomniaczków-to tylko kwestia czasu,żeby znów zrobiła to samo ,co w zeszłym roku!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 27, 2010 23:26 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

No coś Ty! 8O Qrczę, że trzeba się użerać.. Chcesz dobrze, pomagasz zwierzakom, a innym to przeszkadza..Ale bądź dobrej mysli jednak.
Podnosimy na noc.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 27, 2010 23:53 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Komu pięknego buraska?
Podrzucam chłopaków przed północą i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby domek się znalazł.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 27, 2010 23:55 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kropciu a jak z resztą sąsiadów? Też im te kocinki tam przeszkadzają?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 28, 2010 7:22 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Jest kilka takich wrednych osób-w tym jeden emerytowany milicjant-jeszcze PRL-owski-wielka menda-jego dawni koledzy z pracy utopiliby go w łyżce wody!-donosił nawet na nich-wyjatkowa kanalia,nawet syn jest z nim skłócony!.
I jeden starszy facet-psychicznie chory-tez samotny-mści się za swój los na wszystkich-nie daj Boże jak ktoś jest uśmiechniety-zaraz musi powiedziec coś przykrego,patrzy podejrzliwie na sąsiadów-wszystkie zwierzęta mu przeszkadzają,nawet te,które mają włascicieli!
Reszta nie jest niebezpieczna.Ale jest też sporo osób,które bardzo zmieniły swój stosunek do bezdomniaczków,widząc jakie sa fajne,jak im staram sie pomagać!
Po części też dlatego,że sąsiedzi mnie lubią,to też zmienili się-nawet jeden z oponentów przygarnął ze wsi małą koteczkę,a teraz z zachwytem opowiada,jaka jest miła i fajna!
A kiedyś wyganiał koty z ogródka!-jednak punkt widzenia,zależy od miejsca siedzenia!
Phanteczko-jak ja bym chciała,żeby i inni tak zrobili,zeby przygarnęli bezpańskiego kota!

Kochane moje-dziękuję pięknie za podpięcie banerka!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw sty 28, 2010 8:37 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasiu, a ja wierzę, że jeśli te burasie miały tyle szczęścia, że Ty stanęłaś na ich drodze, to szczęście ich nie opuści i znajdą wymarzone domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo żałuję, że moje DT chwilowo "zakwarantannowane" :twisted: Może znajdziemy kogoś, kto mógłby je przygarnąć na DT... Bo jednak na DS trzeba będzie chwilę poczekać. Ale na pewno, na pewno się znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjacielski, zdrowy, młody burasek to przecież marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 28, 2010 8:44 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Oj paskudna sytuacja z tymi sąsiadami :( Nawet jak większość w porządku to takie 3 mendy potrafią zatruć życie.

Ja na szczęście sąsiadów mam fajnych, ale też musieli się przekonać do kotów. Teraz jak mnie czasem zapraszają na kawę to mówią "weź ze sobą jednego" a jak wychodzę to "zostaw go na chwilę jeszcze potem go przyprowadzimy" :D Ale żeby przygarnęli jakiegoś to już nie :( Jednak choć tyle dobrego że nie wyrzucają np miesa z rosołu tylko postawią przy smietniku no i zwracaja uwagę na kociaste a jak by ktoś chciał krzywdę zrobić to ma wręcz przechlapane :D Dobre i to :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 28, 2010 9:05 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Na sąsiadow czasem nie ma rady.. :roll:
Podnosimy!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 28, 2010 11:19 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Buraski do góry! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 28, 2010 12:47 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Hopla tygryski jeszcze raz :ok: :1luvu:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Czw sty 28, 2010 14:37 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Puk puk :roll:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Czw sty 28, 2010 16:17 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Dzięki kochane za podrzucanie w czasie mojej nieobecności!
Phanteczko-tacy sąsiedzi,którzy co prawda nie maja kota,ale nie krzywdzą,a nawet ciut pomogą -to skarb!-u mnie takich mało -niestety,ale cieszę się i z tego,że chociaż nie sa wrogo nastawieni!-za to takie szuje,jak ci o których wspomniałam wystarczą,żeby napsuć krwi i zniweczyć wszystko,czego chce sie dokonac!-nie dość ,że potrafią sie szybko ze sobą dogadać(choć przedtem darli się między sobą),to jeszcze w grupie czują się silniejsi i próbują buntować innych!

Asieńko-ja wiem,że Ty byś była gotowa wszystkim kotkom i pieskom nieba przychylić,ale wszystko ma swoje granice!-i tak robisz tak wiele!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 28, 2010 18:30 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Oj daleko spadłyście słodziaki!-hopsniemy sobie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 28, 2010 18:42 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Jak są miziaste to domek powinien się znaleźć :!: może ktoś szuka dwóch kotów, kto wie?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]