Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:Dziewczyny dobrze by było gdyby skan umowy adopcyjnej miała w rece osoba odwiedzająca kotkę.
IKA, jeśli to jest osoba z TOZu to żadnej umowy nie musi mieć. Oni maja uprawnienia odpowiednie i nawet jak masz rasowca kupionego za grubą kasę to mogą go odebrać jak stwierdzą że ma złe warunki.
Czekamy na wieści
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]demi pisze:Bylam dzis, ale nikt mi nie otworzył.
A po co mam do niej dzwonić? Przecież to kontrola warunków bytowych, to przecież zapowiadać się nie będę. Jutro ok. 20 będe znów w tych okolicach, to tam podejdę, myślę, ze ich zastane o tej porze.
Fajnie by było, żebym wiedziała co za pkt były w tej umowie, ale do jutra to sie chyba wiele nie dowiemy. Damy rade:)
Luspa pisze:demi właśnie do mnie dzwoniła. Kici nie maNajprawdopodobniej jest u rodziców. Nie chcę niczego przekręcić, więc zaczekam aż demi opowie wszystko. Najważniejsze to:
* nie została wpuszczona do mieszkania, bo była tylko córka
* Rudzi nie ma u tej kobiety
* babsztyl nie miał czasu rozmawiać
* jutro próbujemy znowu![]()
Chcę mieć Rudzię u siebie
Gibutkowa pisze:Luspa pisze:demi właśnie do mnie dzwoniła. Kici nie maNajprawdopodobniej jest u rodziców. Nie chcę niczego przekręcić, więc zaczekam aż demi opowie wszystko. Najważniejsze to:
* nie została wpuszczona do mieszkania, bo była tylko córka
* Rudzi nie ma u tej kobiety
* babsztyl nie miał czasu rozmawiać
* jutro próbujemy znowu![]()
Chcę mieć Rudzię u siebie
Jak ja nie lubię mieć racji...Luspa - baba się będzie teraz migać na wszelkie sposoby. Wysmarujcie oficjalne pismo z TOZ, do wiadomości do urzędu miasta z nakazem zwrócenia kotki z powodu uchybień wobec warunków zawartych w umowie adopcyjnej.
Kruszyna pisze:Nie wiem, czy to będzie pocieszające, ale nie znalazłam Rudzi na żadnym ze zdjęć ze schroniska od początku września... Mam zdjęcia z każdej niedzieli, we wrześniu i październiku dodatkowo z dwóch dni w ciągu każdego tygodnia...
Jeśli by się tak stało, to chyba sama pojechałabym do Wrocławia i tą kobietę tam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, kota_brytyjka i 63 gości