Agness78 pisze:Bożenko

aż mi się ryczeć chce...
Rudy jedzie do DS, lepiej trafić nie mógł

Mam nadzieje, bo mi sen z oczu spedzał na tych torach...a Rude kocham(dokarmiam tu takiego slicznota0,ale choleraz niego na maxa i nie da sie udomowic(chciałam go złapac i odjajczyc0,ale okazało sie ,ze ma włascicieli..tylko czemu to ja go lecze i karmie, no cóz...A jak dzisiaj miałam Rudusiazdjecie do galerii(adopcja pilnne!) wrzucic to pomyslałam ,ze tak naprawde to ja nie chce ,zeby ktos inny go wział i ze Rudus to chyba sobie ta ruda kita na salonach podniesiona sobie sie juz tu u nas zameldowal...
Jak Gucio ma jechac do Twojej siostry to prosze ...ale ja wtedy i tak zadnego nie wezme...bo miałam te dziczki wziac, ale domki sie znalazły tymczay ...
I mi tu nie ryczec....ja sie zryczalam nie raz wiec tylko

chce widzieć-musze na razie spadac , bo mój Kulasek Pejawłasnie na mizianki przyszedl do pańci(ze schronu we wrocku na sie rozumiec)Peja miał dziure w oku i ..juz uratowany

widzi, po 2 tygodniowym specjalistycznym leczeniu u DR.Garncarza własnie...Narka..Rudi jest mój -ale dopóki do mnie nie wdepnie to sie nie cieszyc i nie zapeszac..prosze ładnafotke do mnie przesłac...