ogocha pisze:Łapeczek jest prześliczny! No i jest już z niego kawał kocurro

Jak z łapkami? Mięśni mu przybywa? No w końcu przybrał całe kilo

Gosiu na ten temat musi wypowiedzieć się Jadzia, ale ona gdzieś baluje
A ja tak z innej beczki trochę , wieczorem późnym bierz mnie na rozmyślenia

Dziewczyny ja cały czas myślę o barokowozie to byłby Hilton bis - miejese jest gdzie mozna go postawić, nawet mozliwe jest podciągnięcie prądu. Taki barakowóz mógłby stać koło mojego domu -na drodze prywatnej czyli mojej i moich sąsiadow, dosłownie 10 metrów od moich drzwi do domku

Problemów jest parę po pierwsze takie cóś trochę kosztuje patrzyłam na alegro ok. 3 tysięcy nie wiem dużo mało

ale przecież dałysmy radę przy pomocy wielu ludzi z forum uruchomić Hiltona to i może na barakowóz by się zebrało. Następna sprawa wtedy ja nie dałabym rady bywać w Hiltonie, tu na miejscu do pomocy namówię moją kociolubną sąsiadka, nie pracuje więc by oiaki dopatrzyła, Marta też blisko mieszka to by pomogła, najgorszy okres letni - a potem jakoś wszystko się układa

Piszcie co sądzicie na ten temat - do pomocy w Hiltonie zgłosiła sięteż moja koleżanka mieszka w Czeladzi i mogłaby pomagać. To piszcie co sądzicie na temat barakowozu - Marta a Ty nie marudź bo ja juz w tej chwili wiem co powiesz
A jeszcze jedno Lolka na wolności - biega wokół domu i chyba jest szczęśliwa po tch miesiąch zamknięia.
Jutro jadę do schroniska - i nie zabijcie mnie jak coś przywlokę