W-wa OchotaPKP-sukcesy sterylizacyjne,DT PILNIE POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2008 11:55

Możecie mi je wrzucić do skrzynki, tylko, że my w środę wieczorem wyjeżdżamy. Najwyżej przekażę je senioricie jeśli będzie chciała. Na Rydla są jakieś beznadziejne dla ludu pracującego godziny przyjmowania kotów :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon wrz 01, 2008 11:57

A, to z senioritą sie umówię, bo będę je miała dopiero jutro po południu :).
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon wrz 01, 2008 12:28

No a co z tym maluchem? Też złapiecie?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 01, 2008 12:54

Kaprys2004 pisze:No a co z tym maluchem? Też złapiecie?

Kaprys2004 tylko mi się nigdzie nie szlajaj do niedzieli, bo moje dzidzi jest nieszczepione :twisted:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon wrz 01, 2008 14:29

genowefa pisze:
Kaprys2004 pisze:No a co z tym maluchem? Też złapiecie?

Kaprys2004 tylko mi się nigdzie nie szlajaj do niedzieli, bo moje dzidzi jest nieszczepione :twisted:

Ja nie wiem dlaczego tak jest, ale dziewczyny z forum potrafią czytać między wierszami.. :lol: :lol: :lol:

Spox!!!!! (ps. Może wczesniej (bez Ciebie) nie będzie tematu!! :lol: )

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto wrz 02, 2008 22:10

ja mam jeszcze w związku z powyższym pytanie "prywaciarskie" - czy koty, o których pisałam stronę i dwie wcześniej, mogą ew. liczyć na Waszą pomoc kastracyjną i łapankową? <maślane oczka>

od razu się przyznam, że poza tym, co powiedziała mi pani Marta, nie wiem nic pewnego o kociakach ze śmietnika, może być spokojnie tak, że to je widziała Ania, wielkość kociaków była pokazywana mi dłońmi (na zasadzie taaaaka ryba), mogłam niedoszacować bądź przeszacować ich wiek.

My się z koleżanką niestety czasowo nie wyrabiamy, ona już wróciła do pracy (jest nauczycielką), ja lada dzień wracam na studia. W razie czego postaramy się pomóc (mamy klatkę- łapkę i możliwości tanich zabiegów), ale nie ukrywam, że mamy co najmniej 2-3 pilniejsze akcje.

Z góry dziękuję w imieniu kotów za pomoc.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 02, 2008 22:18

w miare mozliwosci postaram sie pomoc
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto wrz 02, 2008 22:28

dziękujemy :)

i sprawdźcie przy okazji- mnie się naprawdę wydaje, że się 7-ka kociąt zredukowała do 2, po prostu "pan Piotrek pani Marcie" coś powiedział i wiadomo, jak bywa z każdą plotką ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto wrz 02, 2008 22:29

ja najwczesniej bed to mogla zrobic w piatek - w czw pracuje a jutro mam plan napity jak baranie jajka :roll:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto wrz 02, 2008 22:39

Satoru pisze:ja najwczesniej bed to mogla zrobic w piatek - w czw pracuje a jutro mam plan napity jak baranie jajka :roll:

spoko :) po prostu wydaje mi się, że ktos stale działający na rzecz danego stada lepiej pewne rzeczy oceni niż osoba, która 2 x z kimś rozmawiała i rzadko bywa w okolicy :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt paź 03, 2008 15:54

Rozmawiałam z karmicielką i są 3 kotki do szybkiego ciachnięcia. W międzyczasie kociaki podrosły, od tej czarnej z brzuchem i bez oka. Do złapania sa trzy - bez oka, czarna i czarna (ta młodziudka, która kiedyś była zaglucona na Powstańców).
Mam klatke. Transporterów nie. Samochodu nie za bardzo. W ten weekend mogę a potem w weekend za 2 tygodnie. ktos sie zgłasza :)??
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Pt paź 03, 2008 18:47

Ania, a gdzie będziecie ciąć?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt paź 03, 2008 21:02

Ja mogę w niedzielę, ale gdzie je wytniemy? Nie mogę tez za bardzo przetrzymać do poniedziałku, bo mam już jedną z cm. Wolskiego i obiecałam przetrzymać też drugą.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 03, 2008 21:26

mam transporter, w który już się kiedyś nam szczęśliwie ciężarówka złapała, musiałabym tylko od kumpeli odebrać (niestety raczej na za 2 tygodnie). A w ten weekend niestety zarobiona jestem :( tym :ok: :ok: pewnie nie pomogę, ale i nie zaszkodzę, powodzenia :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro paź 08, 2008 17:57

Dziewczyny przegapiłam wasze odpowiedzi, jak wrócę będziemy sie zdzwaniać. Tyle, że auto będzie potrzebne bo moje nie da rady :(
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

[poprzednia][następna]