Moderator: Estraven
agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać
na 1 str jets rozliczenie , proszę aby wszystkie osoby wpłacające się wypowiedziały cz zgadzają się z taka opcja
Bardzo jeszcze raz dziekuje za wpłaty , za kibicowanie walce o życie Czarnuszka

mir.ka pisze:agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać
na 1 str jets rozliczenie , proszę aby wszystkie osoby wpłacające się wypowiedziały cz zgadzają się z taka opcja
jeśli chodzi o mnie, to jak najbardziej się zgadzam, pieniądze wpłacone i choć nie udało się uratować tego konkretnego kociaka, ale Iwonka ma tyle kotów pod opieką ,że na pewno będzie wiedziała co zrobić dla następnych potrzebujących

kasia1568 pisze:mir.ka pisze:agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać
jeśli chodzi o mnie, to jak najbardziej się zgadzam, pieniądze wpłacone i choć nie udało się uratować tego konkretnego kociaka, ale Iwonka ma tyle kotów pod opieką ,że na pewno będzie wiedziała co zrobić dla następnych potrzebujących
Myśle, ze wszyscy są zgodni w tym temacie
mir.ka pisze:agula76 pisze:Rachunek za weta wkleje w poniedziałek będę osobiście po rozliczenie, a ponieważ weta mamy w innej miejscowości dzisiaj juz nie dam rady podjechać

iwoo1 pisze:Tak Basiu, ja wiem Ty wiesz, inni też to wiedzą. Ale chcę, aby było to jasno powiedziane, abym nigdy więcej nie została pomówiona o wyłudzanie pieniędzy na moje przyjemności.
Spotkało mnie już coś takiego i choć było to prawie dwa lata temu, do tej pory boli, bardzo boli.

wiiwii pisze: (...)
P.S. Kto ważył się powiedzieć coś złego na Iwonę, proszę do mnie na dywanik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 53 gości