Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kasiu, a jak Ty byś chciał żeby pachniała kupka, która wyszła z jelitek niepracujących tyle czasu?Taaaakkk wiem, ma być piękna, zbita, prastelinkowa i o idealnym "zapachu" kupki
Przecież chłopak praktycznie nie trawił przez kilka tygodni, bo nie miał co trawić, bo nie jadł. To że jest kupka świadczy o tym, że jelitka pracują, a pierwsza kupka od niewiadomokiedy to raczej inna nie będzie. Zobaczysz następna już będzie lepsza
![]()
Pamiętam o bazarku z różnościami, zrobię jutro-pojutrze jak tylko trochę "luźniej" się zrobi na pozostałych, coby się nie pogubićI będę Cię molestować o ceny
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Kasiu, a jak Ty byś chciał żeby pachniała kupka, która wyszła z jelitek niepracujących tyle czasu?Taaaakkk wiem, ma być piękna, zbita, prastelinkowa i o idealnym "zapachu" kupki
Przecież chłopak praktycznie nie trawił przez kilka tygodni, bo nie miał co trawić, bo nie jadł. To że jest kupka świadczy o tym, że jelitka pracują, a pierwsza kupka od niewiadomokiedy to raczej inna nie będzie. Zobaczysz następna już będzie lepsza
![]()
Pamiętam o bazarku z różnościami, zrobię jutro-pojutrze jak tylko trochę "luźniej" się zrobi na pozostałych, coby się nie pogubićI będę Cię molestować o ceny
![]()
khmmm ... akurat Ty chyba mnie doskonale rozumiesz (pamiętam gdzieś Twój tekst o sprawdzaniu, czy kotek oddycha)... Ja dzisiaj o piątej rano też na równe nogi i półprzytomna pędziłam sprawdzać, które pawiuje ...Frania kłakami ...A założę się, że budzik przy głowie by mnie nie ruszył (poszłam spać o 2.30
). Na to to chyba tylko obustronna lobotomia może pomóc
![]()
Molestowaniu stawiam zdecydowany odpór ...
maueczarne pisze:Dołączyłam niespotykaną nowość do bazarku dla Pokerka. Zapraszam tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=127813&start=0
Nie wygłupiaj się, Poker Ciebie potrzebuje.katarzyna1207 pisze:Wymiotował w nocy ... idę się zabić ...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 120 gości