Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 21:54 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Oj, nieładnie :oops: Mam nadzieję, że żaden nie ucierpiał

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 30, 2011 7:11 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Czarne Słoneczko pisze:hej. Nie odzywają się do siebie, a wczoraj się pobili:P

Nie przejmuj się, moje też się tłuką.
Dziś rano Pyza znowu naskoczyła z furią na Pysię.
Musiałam szybko interweniować.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 30, 2011 7:15 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Czarne Słoneczko pisze:hej. Nie odzywają się do siebie, a wczoraj się pobili :P

no chłopaki-przystojniaki nauczcie sie wreszcie w zgodzie żyć :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 30, 2011 20:09 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Sylwek ma domek???? Oj, jak sie ciesze!!!! :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro mar 30, 2011 20:56 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Ooooo jak miło Cię widzieć po tak długiej przerwie :P Jak przeprowadzka?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt kwi 08, 2011 13:36 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

honda11 pisze:

Nie wiem. chyba sie nie naucza. Gandalf wymyślil nowy sposób obrony przed Salvadorem. Kiedy ten sie zbliży i za długo wplywa na Gandalfa, ten tam gdzie stoi- załatwia większą potrzebę
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Pt kwi 08, 2011 15:52 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

O kurczę, bronią biologiczno-chemiczną walczy? :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 08, 2011 17:17 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

:ryk: Przepraszam, że się śmieję, ale o takiej obronie jeszcze nie słyszałam 8O Dość uciążliwe :mrgreen:

jasdor

Post » Pt kwi 08, 2011 20:14 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Czarne Słoneczko pisze:
honda11 pisze:

Nie wiem. chyba sie nie naucza. Gandalf wymyślil nowy sposób obrony przed Salvadorem. Kiedy ten sie zbliży i za długo wplywa na Gandalfa, ten tam gdzie stoi- załatwia większą potrzebę

Oj, to juz poważna sprawa.Biedny Gandalf.
Czarne Słoneczko, nie mozesz go tak meczyć. Trzeba szukać nowego domku dla Salvadora. Tak bedzie najlepiej. Nie wiem, czy sama to zrobisz, czy potrzebujesz pomocy? A może ja go zabiorę i u mnie niech czeka na nowy domek? Decyduj kochana. Nie ma co męczyć kota. On po prostu pewnie boi się Salvadora, albo nie chce zeby ten był w jego domu.

Słuchajcie, u mnie wieja takie wiatry, że ja z domu boje się wyjśc. Droge do wsi zawaliły drzewa, nie było prądu i dom sie rusza i skrzypi. Dwa razy jadłam dzisiaj ryż, bo chleb sie skonczył i nie pojechałam do sklepu. Normalnie sie boję.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt kwi 08, 2011 20:19 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Słowem - piździ :mrgreen: U nas też :ok:

jasdor

Post » Pt kwi 08, 2011 20:35 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

:ryk: :1luvu: tak, dokładnie tak . . . ., "piździ jak w kieleckiem" - tak sie u nas mówi. . .nie wiem dlaczego :ryk: uśmiałam sie

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pt kwi 08, 2011 20:52 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

U nas też piździ. Wieczorem na spacerze jak moje psy szły z wiatrem to wyglądały jak lwy - cała sierść przy głowach, a jak szły pod wiatr jak wyleniałe szczurki :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt kwi 08, 2011 21:56 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Moje nie chcą na dwór wyjść. Przed chwila na siłę wypchnęłam. Udawały, że śpią. Ho, ho, ale ja je dobrze znam. . . .cwaniaki, a rano byłoby nasikane.
Natomiast kotów zagonić nie mogę. Gargamel i Murzynka za nic nie chcą przyjść. Nie moge iśc spac, bo muszę czekac az przyjdą. O tak mi sie odwdzięczają :mrgreen:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Sob kwi 09, 2011 13:08 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Skoro już przechodzimy na słownik mocno gwarowy, to u nas piździ a nawet napier*dala

Odnośnie kotów. Eh, Eh, kiepsko. Na razie jest tak, ze mogę ich bezpiecznie rozłączyć. Jest ciepło, jest balkon, pół dnia jeden, pól dnia drugi.
Nie chce oddawać Salvadora. Kocham go, i cała moja rodzina. Moja mama go uwielbia.

Na razie jest. Będę szukać mu domu, ale nie na siłę. Ludzie do mnie przychodzą, oglądają koty, jak ktoś wspomni, ze chce mieć kota – będę rozmawiać. Mam czas póki jest ciepło.
Czy mam jakoś udokumentować przekazanie Salvadora? Mam ta umowę od Pinokio_, no ale ona jest moja, czyli rozumiem, ze jak znajdę dom kotu, to ja podpisuje taką umowe, jako właściciel? Czy Pinokio?
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Pt kwi 15, 2011 9:30 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

W umowie, która masz u siebie jest w pk 2 napisane, ze : " jesli z jakiegokolwiek powodu zrezygnuję z posiadania psa/kota odwiozę go do osoby wydającej, lub zapewnie opieke nowego, troskliwego i odpowiedzialnego opiekuna i powiadomie o tym kroku osobe wydającą, która ma prawo do skontrolowania nowych warunkow i podpisania umowy adopcyjnej z nowym opiekunem".
Zrobisz jak w umowie, przecież sie dogadamy.
Mysle cały czas o Gandalfie, ze on raczej cierpi. A Ty sama? to musi byc klopotliwe takie ich rozdzielanie, wiem cos o tym. Decyduj Czarne Słoneczko, ja mogę go zabrać i na spokojnie poszukamy mu domku. U mnie było spokojnie z kotami. Jest ciepło, moze wychodzić. Pomyśl. . . .szkoda Gandalfa, stresuje się chłopak.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]