Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 03, 2012 0:40 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

dorota13 pisze:
anna57 pisze:
dorota13 pisze:Na logikę: jeżeli nic o kocie nie wiadomo, nie da się zrobić zdjęcia, nie wiadomo nawet czy żyje to co Legnica ma adoptować?

"Na logikę"- kot istnieje, zdjęcia są na fB, Legnica chciała go zobaczyć i zaadoptować.
Gdzie jest Legnica?
Chce adoptować tego kota, czy nie.
Proste, żołnierskie pytanie.
Edit. Legnica chciała adoptować ducha kota :P

W tym wątku wszystko jest możliwe.
Być może ostatnie zdanie jest jedynym prawdziwym, które tu zostało napisane...

Oj a dlaczego nie chciała ducha zobaczyć?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto kwi 03, 2012 0:46 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

anna57 pisze:
dorota13 pisze:
anna57 pisze:
dorota13 pisze:Na logikę: jeżeli nic o kocie nie wiadomo, nie da się zrobić zdjęcia, nie wiadomo nawet czy żyje to co Legnica ma adoptować?

"Na logikę"- kot istnieje, zdjęcia są na fB, Legnica chciała go zobaczyć i zaadoptować.
Gdzie jest Legnica?
Chce adoptować tego kota, czy nie.
Proste, żołnierskie pytanie.
Edit. Legnica chciała adoptować ducha kota :P

W tym wątku wszystko jest możliwe.
Być może ostatnie zdanie jest jedynym prawdziwym, które tu zostało napisane...

Oj a dlaczego nie chciała ducha zobaczyć?

Może właśnie zobaczyła i dlatego ten egzorcysta jest pilnie potrzebny?
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Wto kwi 03, 2012 0:58 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

anna57 pisze:Aleksandro ,myślałam zawsze, że jesteś mądrą kobietą. :D :D
Doskonale wiesz o tym, że Teo mieszka w wolierze u Zośki i ma więcej metrów na kocią osobę niż koty Twoich przyjaciółek

Nie wiem gdzie mieszka Teo - Zofia&Sasza nie podzieliła się tą wiedzą na tym forum. Mogę się tylko domyślać - i jeżeli moje domysły są słuszne to nie jest to dobre miejsce dla jednego chorego kota, a tam chyba nie tylko jeden kot mieszka ...........

Anna57 - usiłujesz być złośliwa, ale kiepsko Ci to wychodzi .... większość moich przyjaciół kotów na stanie nie posiada, psiarze to są ...

A może na inne moje wątpliwości odpowiesz :?: Jak oceniasz zachowanie Zofia&Sasza z żądaniem kasy za informację o stanie zdrowia Teo i brak informacji na ten temat :?: Dlaczego nie można zamieścić wyników badań Teo na tym wątku :?: Dlaczego nie można zamieścić zdjęć Teo na tym wątku - skoro podobno są na FB :?:

Kto okrutnie żartuje :?: Kto się bawi kotem :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 03, 2012 1:03 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

dorota13 pisze:
Może właśnie zobaczyła i dlatego ten egzorcysta jest pilnie potrzebny?

Tak, Legnicy jest potrzebny, bo ma problem.
Sama nie wie, co chce.

anna57

Post » Wto kwi 03, 2012 1:12 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

Aleksandra59 pisze:Nie wiem gdzie mieszka Teo - Zofia&Sasza nie podzieliła się tą wiedzą na tym forum. Mogę się tylko domyślać - i jeżeli moje domysły są słuszne to nie jest to dobre miejsce dla jednego chorego kota, a tam chyba nie tylko jeden kot mieszka

Martwisz się o Teo, dobrze.
Pomyśl o tych innych biednych kotach, które nie mają nawet m/2 na jedną biedną osobę :P
Ostatnio edytowano Wto kwi 03, 2012 2:05 przez anna57, łącznie edytowano 1 raz

anna57

Post » Wto kwi 03, 2012 1:56 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

anna57 pisze:
Aleksandra59 pisze:
anna57 pisze:Aleksandro ,myślałam zawsze, że jesteś mądrą kobietą. :D :D
Doskonale wiesz o tym, że Teo mieszka w wolierze u Zośki i ma więcej metrów na kocią osobę niż koty Twoich przyjaciółek

Nie wiem gdzie mieszka Teo - Zofia&Sasza nie podzieliła się tą wiedzą na tym forum. Mogę się tylko domyślać - i jeżeli moje domysły są słuszne to nie jest to dobre miejsce dla jednego chorego kota, a tam chyba nie tylko jeden kot mieszka

A ile chorych kotów na m2 mieszka u Mirki albo u Agn?
To nie są Twoje przyjaciółki?
Może się mylę?

Edit.
Legnica miała możliwość spotkania się z wetem i z wynikami badań kota w lecznicy przed adopcją.
Który DS ma takie możliwości, żeby dowiedzieć się o kondycji i zdrowiu kota przed adopcją bezpośrednio u weta?

Anna57 - czy to jest wątek Agn, że pytasz się o ilość kotów na m2 u Agn :?: Nie może być to wątek mirka_t - bo mirka_t ma bana na miau .........
To jest wątek Teo i proszę abyś o tym pamiętała - Ty i Twoje koleżanki macie jedną metodę, odwracanie uwagi od meritum sprawy .....

Co do Edit - to moje gratulacje :ok: Masz 1000000% racji - żaden DS nie ma takiej możliwości, podkreślam ŻADEN i tak trzymaj Anna57 :ok: Ponieważ wyniki badań dostępne są jedynie w lecznicy ......

Ja tylko przypomnę - Zofia&Sasza nie chciała się zgodzić na wizytę Legnicy u niej w domu i stąd powstał pomysł wizyty u weta, a nie tak jak sugerujesz, że to dla dobra pełnej wiedzy Legnicy o kocie była planowana wizyta u weta :mrgreen: Niby to samo, ale jednak zupełnie inaczej - nie ma to jak manipulacja w wykonaniu koleżanek Zofia&Sasza :ok: Czekam na kolejne rewelacje :lol:

A niezależnie od powyższego co z odpowiedzią na moje pozostałe pytania :?:

Aleksandra59

Post » Wto kwi 03, 2012 2:32 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

anna57 pisze:
Aleksandra59 pisze:Nie wiem gdzie mieszka Teo - Zofia&Sasza nie podzieliła się tą wiedzą na tym forum. Mogę się tylko domyślać - i jeżeli moje domysły są słuszne to nie jest to dobre miejsce dla jednego chorego kota, a tam chyba nie tylko jeden kot mieszka

Martwisz się o Teo, dobrze.
Pomyśl o tych innych biednych kotach, które nie mają nawet m/2 na jedną biedną osobę :P

Nie ma to jak moderowanie własnych postów :ok: :ryk: Anna57 - popatrz piętro wyżej, nie zauważyłaś że już poprzednią wersję zacytowałam :lol:

Natomiast nie będę ukrywała, że sensu tego zmoderowanego posta nie rozumiem :?

Co ma m2 przypadający na jednego kota do potencjalnej jakiejś jednej biednej osoby :?: No chyba tylko może mi być żal tej jednej biednej osoby ... Jeden kot na m2 przypadający na jedną biedną osobę .... współczuję jednak biednej osobie i Anna57 chyba też ....

Ponieważ idę spać - liczę na wyjaśnienie tego problemu w późniejszym terminie :lol:

Aleksandra59

Post » Wto kwi 03, 2012 2:43 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

No cóż, trudno jest zauważyć żart :mrgreen:
Jak się trochę pomyśli przy tym, to można.
Osoba czy kot zajmuje tyle samo miejsca, wystarczy policzyć 8)
Można spać w pionie albo poziomo, albo na górze, względnie na dole.

Wiem, że to trudna sztuka jest.
Dobranoc. :P
Edit.

Legnica piękny podpis ma na miau :P
Taki pełen życiowej mądrości.

anna57

Post » Wto kwi 03, 2012 4:39 Re: Teo FIV+ - Chęć adopcji, czy okrutny żart? :( s.15

Ponieważ ponownie wątek stał się miejscem przepychanek, zamykam. Wątek poszukiwania Legnicy jest na Koci-Łapci viewtopic.php?f=8&t=140668. Wątek dla kota szukającego domu zawsze można założyć na Kociarni.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia]