Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 17:22 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Tzn. że nie nic nie wiadomo nadal. To tak jak w chorobach neurologicznych u ludzi, raz lepiej, raz gorzej, raz kontaktują, raz nie.
Pytanie czy to tak na chwilę, zryw, czy polepszenie i jutro też tak będzie.

Cieszymy się każdą oznaką woli życia.... :)

Czekam na maila z kosztem lecznicy do tej pory. I aż się boję cyferek :?
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Sob wrz 11, 2010 17:22 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

widzialam :ok: kochana Shibcia, oby jej sie poprawilo :1luvu: :1luvu:

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 1462044975

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob wrz 11, 2010 17:26 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Sob wrz 11, 2010 18:00 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Dziękuję i nieustająco trzymam :ok: za malutką.

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob wrz 11, 2010 18:01 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Shibuniu - trzymaj się malutka!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob wrz 11, 2010 20:21 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

SZykuje się domek kici?? niedokładnie doczytałam... :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Od: Nie maja 02, 2010 22:39

Post » Sob wrz 11, 2010 21:18 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Sob wrz 11, 2010 22:46 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Ja dzis bylam, widzialam ja, sama podobno jadla i przemieszca sie kiedy zrobi siusiu, juz nie lezy w mokrym. ale podobno nie bedzie sama chodzic. Dlug widzialam, bo wrzucalam kolejne koty na moje konto, ale nie pamietam, chyba nie jest taki straszny, jutro zapytam, bo tam bede. Magda w pn ok. 20 spotkajmy sie w lecznicy, ok? trzeba bedzie cos zadecydowac.... :? ewentaulnie Gosia da znac jak cos sie zmieni, dzis ustalilam z nia wstępnie ta godz. 20.

A Shiba jesli sie uda, ma przecie z ds 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 12, 2010 8:52 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Oczywiście, że ma! to mój kot! Obiecałam jej, że jeśli tylko będzie chciała zostanie z nami, jeśli zdecyduje inaczej uszanujemy to .... to tylko od niej zależy. Obiecałam jej, że nie będziemy jej męczyć kroplówkami zamiast karmienia, łapki pokute, wymioty, bo się nie rusza i słabo trawi.
Początek tygodnia przyniesie trud podjęcia decyzji. Kotka jest tydzień w lecznicy, gdyby to była tylko kwestia nawodnienia to już byłoby dużo lepiej. Pani Doktor ufam w 100%, jest niesamowicie ciepłą i mądrą osobą, która poświęca się zwierzęciu w 200%. Podejmiemy decyzję, która nie pozwoli kotce więcej cierpieć. Jeśli się okaże, że sama je i nie trzeba ją kąpać tyle razy dziennie, ile się załatwi, co jest dla kota dużym stresem - wiadomo, a do tego potem suszenie.... to wraca do domu. Jeśli to był jednorazowy zryw, taki przebłysk, których sporo było w tym tygodniu, ale nic nie znaczyły w ogólnym stanie zdrowia... a kotka miałaby być kocim-warzywkiem egoistycznie podtrzymywanym przez nas przy życiu... to pozwolimy jej i uszanujemy wolę odejścia.

Shiba jest bardzo dzielna i cierpliwa.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Nie wrz 12, 2010 9:17 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

MagdalenaKa pisze: Jeśli to był jednorazowy zryw, taki przebłysk, których sporo było w tym tygodniu, ale nic nie znaczyły w ogólnym stanie zdrowia... a kotka miałaby być kocim-warzywkiem egoistycznie podtrzymywanym przez nas przy życiu... to pozwolimy jej i uszanujemy wolę odejścia.

Shiba jest bardzo dzielna i cierpliwa.

Ile troski i mądrości w tym jednym zdaniu. Dla zwierzaka ważna jest jakość życia, a nie jego długość...
Magdalena, wspaniała jesteś :1luvu: Dajesz Shibie dom i szansę. Cały czas wierzę, że będzie miała wolę życia :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie wrz 12, 2010 9:34 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Ja pocichutku też :) właśnie czekam na osobę, która jedzie tu z klatkę dla Shiby. Jak widać nie jestem jedyna, która wierzy :)
To niesamowite, że ludzie z pasją potrafią robić bezinteresownie takie rzeczy! Zawsze się wzruszam jak ktoś oferuje pomoc, czy przelewa na kotkę pieniądze. Sama tak robię, ale jak ktoś zrobi coś dla mnie to aż czuję się niezręcznie, bo nie potrafię prosić...

Bardzo Ci dziękuję Boni :) to ważne dla mnie bardzo. m.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Nie wrz 12, 2010 14:45 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Bardzo ,bardzo i nieustająco trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za to żeby Shiba odzyskała chęć do życia
żeby jej stan poprawił się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie wrz 12, 2010 15:50 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Shiba ciut lepiej, ale chodzic raczej nie bedzie. Wczoraj nie robila pod siebie. Dzisiaj miala towarzystwo fajnych malych psiakow, ktore wyzeraly jej jedzenie, pily wodę i lizaly ją po głowce :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 12, 2010 16:27 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

ciesze sie, ze Shibcia lepiej, ale jakos sobie nie wyobrazam jak ona bedzie zyla nie mogac chodzic... :( :( :(

jak sie zalatwia do kuwety jesli nie chodzi?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie wrz 12, 2010 16:39 Re: Shiba w schronisku. POTRZEBNA KLATKA WYSTAWOWA DLA DOMU!!!!

Nie załatwia się do kuwety, tylko leży na takich podkładach higienicznych dla seniora i załatwia się pod siebie, dlatego trzeba ją kąpać czasem nawet kilka razy dziennie....

Obrazek

MagdalenaKa

[poprzednia][następna]