aga66 pisze:Zakochałaś się Aniu ani chybi. Gratuluję zalogowania na telefonie, wow.
Agnieszka, a jak ich nie kochać?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Zakochałaś się Aniu ani chybi. Gratuluję zalogowania na telefonie, wow.
aga66 pisze:Aniu, ja ich nie mam u siebie a i tak się zakochałam, tak zaocznie. Takie słodkie kuleczki muszą znaleźć najlepsze domki na świecie.
Katarzynka01 pisze:aga66 pisze:Aniu, ja ich nie mam u siebie a i tak się zakochałam, tak zaocznie. Takie słodkie kuleczki muszą znaleźć najlepsze domki na świecie.
Ale możesz mieć, taką parkę
aga66 pisze:Dziewczynki ja już mam 3 takie parki w domu, tylko trochę starszeA na zewnątrz parek, że ho ho więc ... wiecie.
aga66 pisze:Ale dzielne maluszki, że już kuwetkować zaczynają. Kolejne kocie biedy, które żyją dzięki Ani
aga66 pisze:Dziewczynki ja już mam 3 takie parki w domu, tylko trochę starszeA na zewnątrz parek, że ho ho więc ... wiecie.
Anna61 pisze:aga66 pisze:Ale dzielne maluszki, że już kuwetkować zaczynają. Kolejne kocie biedy, które żyją dzięki Ani
No niby tak, ale to darczyńcy czy wirtualni opiekunowie mają w tym swój udział, za co z serca dziękuję Wam wszystkim.![]()
Maluszki dzisiaj skończyły 4 tygodnie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Małe czarne jest przekochane.
Gdy wejdę to już do mnie do nóg
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości