Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:Przewidywana data doręczenia karmy: wtorek, 18 października, w godzinach 12:00 - 17:00.
Szymkowa pisze:Zamówiłam 12 puszek Rafi. Dostawa w poniedziałek.
iza71koty pisze:Ponieważ Nikt nie zagląda- ani słowa nie napisze-nawet śmierć Czarnulki w sumie chyba jakaś obojętna- a bardzo lubiłam tą koteczkę.Bardzo wdzięczna była.Zawsze tak czekała.No to Wam tylko napiszę- że mamy kolejnego martwego kota.Tym razem kociak - z drugiego wątku.Damian ma też poważny kłopot ze zdrowiem -ale ja pisać już tutaj nie będę.Nie bawi mnie zdawanie relacji dla samej siebie.
mir.ka pisze:iza71koty pisze:Ponieważ Nikt nie zagląda- ani słowa nie napisze-nawet śmierć Czarnulki w sumie chyba jakaś obojętna- a bardzo lubiłam tą koteczkę.Bardzo wdzięczna była.Zawsze tak czekała.No to Wam tylko napiszę- że mamy kolejnego martwego kota.Tym razem kociak - z drugiego wątku.Damian ma też poważny kłopot ze zdrowiem -ale ja pisać już tutaj nie będę.Nie bawi mnie zdawanie relacji dla samej siebie.
Oby więcej martwych kotów nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości