Urodziny Gosiu - co prawda trochę orientacyjne, ale inaczej się nie dało.
Za życzenia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Byłyśmy u wetki - Sani niestety bardzo straciła na wadze, choć brzucholek urósł Waży zaledwie 2.50. Dostała kilka nieprzyjemnych dawek witaminy B w pupę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
berni pisze:ja też ciągle wierzę że uda się odczarować ten zły los...
Berni Za Saninkę
Niezmiennie Wam wszystkim dziękujemy za doping Saniszonek chyba troszkę lepiej się po wczorajszych zabiegach czuje, bo ładnie je i w nocy przychodzi na łóżko Ale jak ją głaszczę, czuje każdą kosteczkę...
Ja również trzymam kciuki bardzo mocno i pozdrawiam Głaski dla Saninki.
Saninka ma wysięk dopiero od świąt, czyli jakieś 3 tygodnie. Wetka mówi, że zdarza się, że kotek żyje kilka miesięcy... Ja się tam cieszę, że żyje Zapytam dzisiaj, czy jednak warto byłoby zrobić jeszcze raz te białka we krwi
Zapytaj Gosiu!
Żwirek Jany też miał płyn w brzuszku, a potem okazało się, że to było zapalenie pęcherza. W niedzielę (teraz mi się przypomniało) była u weta pani z kotem, który też ma płyn - kobiety o nic nie pytałam, ale potem spytałam wetki i powiedziała mi, że to od chorych nerek i wątroby. A jak u Saninki z tymi narządami?
Głaski dla Koffanej Ślicznotki
Wyniki moczu i wyniki krwi pod kątem wątroby (alat, aspat) miała bardzo dobre... Natomiast na USG widoczne są jakieś zwłóknienia na wątrobie, co niestety jest typowe dla fipulca