Kicia_ pisze:Murka jest już na miejscu, obejrzał ją lekarz i zdążyła się szybciutko zadomowić. Dziękujemy maxiking, która pojechała do Łodzi specjalnie dla Murki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Murka jest już na miejscu, obejrzał ją lekarz i zdążyła się szybciutko zadomowić. Dziękujemy maxiking, która pojechała do Łodzi specjalnie dla Murki
Murka jest już na miejscu, obejrzał ją lekarz i zdążyła się szybciutko zadomowić. Dziękujemy maxiking, która pojechała do Łodzi specjalnie dla Murki
Mruczeńka1981 pisze:A jak dzisiaj mój ulubieniec Demonek??Mam nadzieję,że jeszcze może być 2-3 tygodnie u PcimOlki?? Wcieramy w Jarusia mazidła i leczymy,żeby jak najszybciej znalazł się u Barbary332,która się doczekać nie może![]()
PcimOlki pisze:Mruczeńka1981 pisze:A jak dzisiaj mój ulubieniec Demonek??Mam nadzieję,że jeszcze może być 2-3 tygodnie u PcimOlki?? Wcieramy w Jarusia mazidła i leczymy,żeby jak najszybciej znalazł się u Barbary332,która się doczekać nie może![]()
Spoko. Najlepiej wcina jedzonko w towarzystwie. Bardzo miły i bezproblemowy kocurek.
maxiking pisze:Dostałam e-mail, ze dziś adoptowano kotkę czarna z "chorym śródstopiem" Kicia_ wie, która to kotka. Kotka została adoptowana dzięki ogłoszeniom maluchów.
ewar pisze:Być może dzisiaj dwa koty pojadą do domu.Paulinka właśnie jedzie do schroniska.Mocne,mocne kciuki!!!!!
Kicia_ pisze:ewar pisze:Być może dzisiaj dwa koty pojadą do domu.Paulinka właśnie jedzie do schroniska.Mocne,mocne kciuki!!!!!
Mruczeńka1981 pisze:Niestety w tym tygodniu będę miała baaardzo ograniczony dostęp do neu,dlatego proooszę o allegro ogólne schronu wraz ze zdjęciami,które Kicia_ zamieści na pewno dziś wieczorem lub jutro.Może to być na wzór mojego
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=479946253
Dzisiaj dzwoniło do mnie kilka osób,więc to ogłoszenie ma sens.Niestety wiem też,że jak ktoś dzwoni do schronu,to dostaje info,że nie ma kotów do wydania![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 637 gości