Moderator: Estraven
Nebbia pisze:To zmienić na Kaję? Wpisałam już nowe imiona te, które podałaśDalia i Fraszka, ale mogę zmienić na Kaję, jak chcecie
![]()
Nie mam pojęcia czy miały testy, czy będą miały dopiero przed adopcją. Pan Michał powiedział, że są zdrowe, więc widocznie było sprawdzane. Ale jak przebywają z innymi białaczkowymi kociakami, to ryzyko zawsze jest i trzeba mieć tego świadomość...
britta pisze:nie widzę activate, gdzie to ?
Nebbia pisze:Wątek uzupełniony, proszę przejrzeć pierwszy post. Doszło kilka kociaków, nie wszystkie mają zdjęciaZ domku pilne są wszystkie, bo nie poradzą sobie na działce z innymi kotami rezydentami. Ale najpilniejsza jest Malwinka i Filemon . Filemon potrzebuje odpowiedzialnego domu, ludzi, którzy wiedzą, co to znaczy mieć chorego kotka, którzy będą wyrozumiali, cierpliwi, będą chodzić na kontrole do weterynarza, którzy będą mieli wieeelkie serca!
![]()
No i wszystkie z białaczką...
Z piwnicy najpilniejsze są dwa kociaki, a mianowicie: BAZYLI i BURA MAŁA KOTECZKA (bez zdjęcia). To domowe, kochane kociny, które nie powinny być ani w piwnicy, ani nie mogą trafić na ulicę!
W razie pytań, proszę pisać.
Kotek w legowisku to jest Leon, ten sam, co na kaloryferze i jest on adoptowany! Wszystko jest w pierwszym poście poprawione i pewne na 100%. Kotki bez zdjęć, ich nie mają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], kasiek1510, LimLim i 345 gości