Jak duża ciocia przeczytała, co Ciocia Monika napisała, to od razu zaczęła ryczeć. Już nie mogę z tą dużą ciocią, miauczę Wam. Z kolacją się spóźniła Podobno teraz bardzo dużo pracuje. Duży Miziak
u nas świeci piękne słonko, a zimno okropnie brrr dobrze, że masz ciepłe miejsce i pełną miseczkę jeszcze tylko własny Duży i będzie git Lilka znad kaloryfera
Dostałem kolację. Duża ciocia wróciła i do mnie od razu przyszła, wyczyściła moją kuwetę i dała kolację. Chyba dba o mnie ta duża ciocia, no i wiem, że chce jak najlepiej dla mnie. Miau. Dobrej nocy Duży Miziak
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga
Ciocia Pako Dziś zostałem zaszczepiony. Duża ciocia zawiozła mnie do gabinetu, w którym byłem kastrowany. Bałem się bardzo, bardzo, zrobiłem kupę Szybko wróciliśmy. Duży Miziak
Mały zdrajca nawet nie pisnął nawet jednym miaukiem. Pan doktor jest bardzo w porządku, to ten sam, który u zabranego do kastracji Nosia wykrył guz w gardle i go wyciął.