Nowa_Sztno pisze:I z P.Grażyną można o tym porozmawiać?
Ja dzisiaj mówiłam o tych chorych kotach do kierowniczki.Może jutro jak będziesz zabierać Dafne też powiedz ,ze zauważyłaś brzydkie oczy u kociaków i podpytaj delikatnie czy coś otrzymują.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:I z P.Grażyną można o tym porozmawiać?
Nowa_Sztno pisze:Nie wiem czy kierowniczka jutro bedzie, ale jesli bedzie, to zapytam.
A jeszcze tak sobie teraz mysle, moze poprosic P.Ewe, zeby zaszla i zapytala? A jesli nie daja nic, to moze niech powie, ze TOZ zakupi i bedzie podawal (oczywiscie my sie tam zrzucimy i zakupimy)?
No nie wiem, P. Ewa jest (przynajmniej dla mnie) autorytetem, wiec moze Jej propozycja bedzie przyjeta z aprobata?
felin pisze:Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącę, ale czy zamiast brać wszystko na garba nie możecie na ten schron napuścić mediów? Ja rozumiem, że macie wątpliwości i boicie się, że bez Was koty nie przeżyją, ale skoro na miejscu nie ma z kim porozmawiać, to może trzeba po prostu narobić dymu na calą Polskę - to już się nieraz sprawdzilo! Przecież to jest paranoja co się tam dzieje!
alab108 pisze:Asiu, a w Szczytnie są wolontariusze![]()
gazzy pisze:Dziwne to wszystko. Ja u maluchów od poniedziałku mogę być praktycznie codziennie. Jeżeli nie będę mogła iść do schroniska to wpadnę chociaż na chwilę do kociaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 34 gości