DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 8:07 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Cześć Smartinkowo i Przyjaciele! :)
Jak dziś u Was z pogodą, bo u nas się zachmurzyło.
Spaliśmy do ósmej, szok po prostu 8O :mrgreen:

Edytko, a dlaczego Małż nie chciałby Cię wozić?
Zbulwersowany był po imprezie czy jak? :wink:

Jus, pożyjemy - zobaczymy 8) :lol:

A przy okazji, czy mogę się nieśmiało przypomnieć z karmą nerkową? :oops: :oops: :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 12, 2011 8:11 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin pisze:

A przy okazji, czy mogę się nieśmiało przypomnieć z karmą nerkową? :oops: :oops: :oops:

Ostatnio z Edytą chyba do 00:00 siedzieliśmy przy nie pamiętam którym już winie :mrgreen:
Pogadam z Marzenią jak będzie wysyłać po trochu od Smarti to ja dorzucę 2 saszetki Ageinga na spróbowanie :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lip 12, 2011 8:17 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Dziękuję Wam bardzo :love:

Erin

Post » Wto lip 12, 2011 9:23 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Jus87 pisze:
Erin pisze:

Ostatnio z Edytą chyba do 00:00 siedzieliśmy przy nie pamiętam którym już winie :mrgreen:
Pogadam z Marzenią jak będzie wysyłać po trochu od Smarti to ja dorzucę 2 saszetki Ageinga na spróbowanie :)

Oznacza to , że teraz ja będę za drajwera chyba musiała robić....
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto lip 12, 2011 10:38 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

alareipan pisze:Hola, hola! :lol: A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 12, 2011 10:42 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Gibutkowa pisze:
alareipan pisze:Hola, hola! :lol: A warunki dla Promyczka macie? Czy ktoś z członków rodziny ma alergię na kocią sierć?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gibutku - faktycznie!! :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 12, 2011 10:48 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Gibutkowa pisze:

To nie śmieszne! Nie wiem czy wiecie ale w większości przypadków alergia wychodzi po kilku latach trzymania kota :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lip 12, 2011 10:51 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Moja sąsiadka ma alergię na kocią sierść i piękną buraskową kicię do miziania :D .
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto lip 12, 2011 10:56 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Jus - to JEST śmieszne :D :D :D powwszechnie wiadomo ze smarti ma alergię na koty
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 12, 2011 10:56 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Marzenia :oops: :oops: :oops:

Erin

Post » Wto lip 12, 2011 10:58 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

ja też mam alregię i to tylko i wyłącznie na kocury :oops: i astmę do kompletu :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto lip 12, 2011 11:06 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin pisze:Marzenia :oops: :oops: :oops:

Co? :D

Marzenia11

Post » Wto lip 12, 2011 11:06 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

jamkasica pisze:ja też mam alregię i to tylko i wyłącznie na kocury :oops: i astmę do kompletu :(

ciekawe :D :D :D

Marzenia11

Post » Wto lip 12, 2011 11:07 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Wpłynęły - i od razu wypłynęły do smarti - pieniążki od jamkasica na oczko Kulki i Fila - dzięki!!

Marzenia11

Post » Wto lip 12, 2011 11:11 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Gibutkowa pisze:

i tu mnie macie :oops: :oops: :oops:

mam alergię na kocią i psią sierść już jakieś 15 lat-kiedyś jeszcze przy psach i przy pierwszych kotkach (Durianie i Czarnej) wielkokrotnie się odczulałam-a potem nawet jakiś lekarz powiedział mi ze 3 lata temu że mam w zw.z tym początki astmy!!!
upełnie serio...
a potem zaczało się nasze DT-na poczatku było ciężko,bardzo ciężko...myślałam wiele razu aby z tym skończyć właśnie z tego powodu bo jakos tak do Nowego roku nie było wieczoru kiedy bym się nie kładła spać dusząc się i nie wstawała jeszcze nie odzyskawszy pełni oddechu...

......i teraz od kilku już miesięy mi przeszło.... 8O 8O 8O
nie wiem jak to możliwe ale tymczasy,a nawet kociaki juz mnie nie uczulaja... 8O

jeszcze przy Arnim i Mrusi nie mogłam ich miziać bo się natychmiast dusiłam :oops:
w międzyczasie alergia na tyle mi przeszła że zapomniałam o tym-serio - i wzięłam kociaki-a to jest przecież 15-tu rozsiewaczy alergenów :strach: i .....nic 8O moge je miaziać,bawić sie z nimi-najmniejszych trzudności z oddychaniem 8O 8O

jedyne co jeszcze mnie dusi to pył z peletu-nie moge sprzatnąć bez maski więcej jak 3,4 kuwet a w masce max 10 i potem musze mieć dzien przerwy.

wiem więc na pewno że z alergią da się życ a nawet jej nie odczuwać-moze nie z każdą-są na prawdę tragiczne przypadki-ale mój na szczęście okazał się takim nie być :D :ok:

a więc mam możliwość dać Promyczkowi dom :D :ok: :ok: :ok:

a moje kicie jak poszły w ogród i w trawy to w ogóle ich nie widać 8)

Erin-karma jak tylko Marzenia przyjedzie :D :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]