Rosiczko [*]

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociaki od Renaty i Alisi mają już imiona: Debil, Debilka i Dureń (bury). Jak ktoś chce protestować to niech je karmi. EDIT: w trakcie pisania tego postu Debil zrobił Durniowi kupę na głowę. Rzadką kupę.
jopop pisze:Kociaki od Renaty i Alisi mają już imiona: Debil, Debilka i Dureń (bury). Jak ktoś chce protestować to niech je karmi. EDIT: w trakcie pisania tego postu Debil zrobił Durniowi kupę na głowę. Rzadką kupę.
jopop pisze: Poloniści i Ateiści nadal zgodnie podsrywają, ale rosną i są ok.
jopop pisze:losy Przysłówka się ważą.
jopop pisze:No dobra. Plecak spakowany, koty oporządzone. Jeszcze tylko jedno karmienie przed ruszeniem w drogę.
Wracam w niedzielę późno w nocy. do tego czasu mój telefon (692...) i wszystkie sprawy interwencyjne przejmuje chcąc nie chcąc Aleba. Ten drugi (535...) proszę traktować tylko jako awaryjny. I tylko na SMSy, jeśli będzie trzeba - oddzwonię. Ale mogę mieć duży obsuw czasowy i nie móc rozmawiać. Więc jeśli coś może zaczekać do poniedziałku - niech zaczeka. Albo niech Aleba rozwiąże
Trzymajcie za nas kciuki w sobotę, w okolicach południa.
jopop pisze:Kopiuję z fundacyjnego:jopop pisze:No dobra. Plecak spakowany, koty oporządzone. Jeszcze tylko jedno karmienie przed ruszeniem w drogę.
Wracam w niedzielę późno w nocy. do tego czasu mój telefon (692...) i wszystkie sprawy interwencyjne przejmuje chcąc nie chcąc Aleba. Ten drugi (535...) proszę traktować tylko jako awaryjny. I tylko na SMSy, jeśli będzie trzeba - oddzwonię. Ale mogę mieć duży obsuw czasowy i nie móc rozmawiać. Więc jeśli coś może zaczekać do poniedziałku - niech zaczeka. Albo niech Aleba rozwiąże
Trzymajcie za nas kciuki w sobotę, w okolicach południa.
Stado zostaje pod świetną opieką Alebów i Afron1 z córkami. Bardzo Wam dziękuję i mam nadzieję, że przez te 3 dni nie zdążycie osiwieć![]()
Jeśli mała ma być Wyżliczką to matka powinna też być jakąś sukątylko na inną literę. ktoś zna jakieś biało-czarne żeńskie psy o żeńskiej nazwie rasy?
Świta, czas się na moment przyłożyć do poduszki. Za godzinę pobudka. Do zobaczenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 666 gości