Miszelinko to kto w koncu przywozi Truskawke, bo jeszcze dzis rano nie bylo wiadomo.
A Tymiankowi wciry, co on sobie wyobraza? Ze mu wolno zaprowadzac prywatna hodowle?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:Kocuria jest mi ogromnie przykro, sama przez to przechodzilam tylko z prawie 4-letnim kociakiem i wiem jak to jest. Trzymam kcuiki za szanse
![]()
Miszelinko to kto w koncu przywozi Truskawke, bo jeszcze dzis rano nie bylo wiadomo.
A Tymiankowi wciry, co on sobie wyobraza? Ze mu wolno zaprowadzac prywatna hodowle?
miszelina pisze:Majeranek założył sobie hodowlę pieczarek, w związku z tym nie pójdzie do GK. A szkoda, bo to miziak.
W szufladzie jest dla niego Clotrimazol w płynie, trzeba przemywać zmiany dwa razy dziennie (ma przy uchu, nad obydwoma oczkami, na czubku nosa i pod szyją. Dzisiaj dostał fungiderm.
Poza tym belaglukan raz dziennie, mozna mieszać pół ampułki z suchą karmą na wieczór.
Kastracja Majeranka odłożona w czasie.
Aha, Klarcia ma podrażnione oko prawe, próbowałam jej przemyć, ale przypłaciłam to głębokimi ranami ciętymi dłoni i przedramienia. Odpuściłam.
Trzymajcie kciuki, żebym jutro coś rano złapała do galerii, myslę tu o Tymianku.
http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-885.html pisze:Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z linii weterynaryjnej marki Royal Canin.
Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.
Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.
Leone pisze:Co do Royala - ciekawostka.
Może już o tym wiecie, ale my pierwszy raz mieliśmy potrzebę kupienia specjalistycznej karmy. W KV poprosiliśmy o RC Urinary, ale nie było.
Dzisiaj sprawdzałam na stronach i na stronie KV zobaczyłam taką informację:http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-885.html pisze:Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z linii weterynaryjnej marki Royal Canin.
Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.
Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.
solangelica pisze:Toszu podobno po miescie krazy fama ze masz sprzet pt pila mechaniczna do drewna....
czy to plotka czy to prawda?
nie, nie chce nikogo kastrowac... poki copoza tym na takie akcje sa poreczniejsze metody
![]()
Potrzebuje pozyczyc taki sprzet na weekend bo mam drewno twarde do ciecia i musze je pociac - do palenia.
Jesli ktos moze mi pozyczyc taki sprzet (najlepiej lancuchowa bo to twarde drewno bardzo jest, bukowe) - to bede wdzieczna.
Tosza pisze:solangelica pisze:Toszu podobno po miescie krazy fama ze masz sprzet pt pila mechaniczna do drewna....
czy to plotka czy to prawda?
nie, nie chce nikogo kastrowac... poki copoza tym na takie akcje sa poreczniejsze metody
![]()
Potrzebuje pozyczyc taki sprzet na weekend bo mam drewno twarde do ciecia i musze je pociac - do palenia.
Jesli ktos moze mi pozyczyc taki sprzet (najlepiej lancuchowa bo to twarde drewno bardzo jest, bukowe) - to bede wdzieczna.
Piły jeszcze nie nabyłam. Mam wyrzynarkę-dobrą do paneli, desek ( nie za grubych), strug, kilka szlifierek. Przymierzam się na pistoletu natryskowego. Obawiam się, że nic z tych rzeczy Ci sie nie przyda.
Za to jeżeli w niedzielę do galerii przyjadę samochodem, to mogę Cie potem zawieźc do domu i zostawi u Ciebie papiery do spalenia. Mają tą zalete, że nie trzeba ich ciąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości