MILA NIE ŻYJE ,ALE BŁAGA O POMOC DLA SWOJEGO RODZEŃSTWA...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 22:44 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Bardzo Ci dziękuję Hanulko za to ,że byłaś i jesteś przy Milce i przy mnie. Wierzcie mi , może dzisiejszą noc prześpię w miarę spokojnie , bo po raz pierwszy od dłuższego czasu poczułam ,że Milce nie stanie się nic złego, bo czuwają nad nią nie tylko dobrzy lekarze ale i kocie :aniolek: z miau .Chcę mocno w to wierzyć.Będę czekała z niepokojem na wieści , dobre wieści.

Hanulko , to ja się cieszę ,że Ciebie poznałam - jesteś ciepłą i serdeczną osobą , która pomaga nie tylko kociakom ale i ludziom. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro sty 20, 2010 22:47 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

dołączam się do tych słów z Hanulki dobra energia nawet ta wirtulana emanuje nawet z Łodzi do Białegostoku... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw sty 21, 2010 7:07 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Andżeliko, Hanulko chylę wam czoła i padam do nóg.
Dziękuję, że ratujecie te wszystkie kocie dusze. :1luvu:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw sty 21, 2010 8:16 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Dyktatura pisze:Andżeliko, Hanulko chylę wam czoła i padam do nóg.
Dziękuję, że ratujecie te wszystkie kocie dusze. :1luvu:

Ja też sie dołączę i dorzucę kilka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trzymaj się Miluniu, nie wolno się poddawać !!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 21, 2010 9:54 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Andzelika :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo dziękuję za te miłe słowa...
razem możemy więcej :ok: :ok: :ok:

Dzwoniłam do lecznicy, Milka żyje :!: niestety na teraz tylko tyle informacji, weci byli zajęci, więcej sie dowiem, jak tam pójdę, wybieram się w okolicach 11-12... zaniosę małej wolowinkę, napiszę info, jak wrócę na pewno przed 15...bo po poł. ide do pracy....
zaraz wstawię zdjęcie Milki z wczoraj, nie jest najlepsze, bo komorkowe
trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sty 21, 2010 10:08 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Oj, jak ona tutaj smutno wygląda, biedna kicia.

Mocne kciuki za Milunię i resztę kotów :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny jesteś wspaniałe :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw sty 21, 2010 11:11 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Będzie dobrze bo dwa kocie :aniolek: Milka się zajmują (Andżelika i Hanulka) :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Czw sty 21, 2010 13:17 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Wróciłam od Milki:
Milka wygląda trochę lepiej.... temperatura spadła do 37,7, właśnie skończyła jej się kolejna kroplówka, dostanie dziś 2 dawkę silnego antybiotyku "3 generacji"..., jutro trzeci i ostatnia dawka, jeśli to zbije temperaturę "na stałę" i przez weekend nie wzrośnie, to będzie szansa na operacje i amputacje nózki... jesli temperatura będzie się utrzymywała, to rokowania nie są dobre... teraz działa jeszcze wczorajszy lek przeciwgorączkowy i ten antybiotyk... oczka już bardziej przejrzyste,choć jeszcze ropka na futerku pod nimi... oczka ma zakraplane lekiem... wetka powiedziała, że to rozwinięta faza kk z powikłaniami tej nóżki...

Milunia przywitała mnie dość ostrożnie.. no ale cóz sie dziwić, przyszła jakaś obca, coś tak gada, podtyka jedzonko... to jedzonko ja przekonało... wstała i zaczęła jeść z apetytem wołowinkę i indyka (oczywiście przemrożone, spażone), zjadła wszystko i chyba chciałaby więcej.. a tu klapa... uruchomiłam jednak zdrowy rozsądek - może lepiej bez przejadania sie, żeby nie bylo błłłeee... je też suche RC - wetka twierdzi, że po nocy ubylo... poprosiłam o saszetkę conva... dostanie o 15.00; pieknie korzysta w kuwetki, si bylo - wklad: ekologiczne drewienko, zapomniałam spytać o koopl :evil:

słaba jest...po jedzonku, poszła sobie spać... jest tak cudna, drobniutka, malutka i wdzięczna.... że domki będę stały w kolejce....
powiedziałam jej, że ma się trzymać, być dzielna, że wszystkie ciocie (i wujkowie :?: ) myślą o niej i trzymają, żeby dała radę....

A to sprawozdanie fotograficzne:

Pierwsze kęsy... :? To jest raczej smaczne.. :D
Obrazek
o..na pewno... :piwa: znajomy smak... :D
Obrazek
Zjem ze smakiem.....będę silniejsza... :spin2:
Obrazek
Obrazek
Już nie ma :?: :?: 8O 8O
Obrazek
Jest dokładka :!: :!: :ryk:
Obrazek
Znów nie ma :?: :?: 8O 8O
Obrazek
Wszystko zjadłam.. :ok: mam pełny brzuszek :D
Obrazek
No to idę teraz spać... :oops: muszę dużo odpoczywać....ciocie o mnie myślą....:1luvu:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 21, 2010 14:24 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Dzieki Haniu za relację i zdjecia malutkiej. Miejmy nadzieje, że to tylko chwilowy wybryk KK a potem juz bedzie dobrze. Na zdjęciach Milka wydaje mi sie bardzo zmeczona :oops: :oops: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw sty 21, 2010 14:27 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

R E W E L A C J A :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żeby tylko ta gorączka spadła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Będziemy intensywnie myśleć - i tylko w dobrą stronę wysyłamy fluidy !!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 21, 2010 14:55 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Hanulko jesteś "wielka" :1luvu: :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Czw sty 21, 2010 16:37 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

eee, tam.. próbuję tylko trochę pomóc...

trzeba szukać domku dla Miluni.... :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 21, 2010 16:44 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Mila taka umeczona, biedula. Musi byc dobrze!
Bardzo martwi mnie jej lapka, czy znajdzie sie domek dla kici trojlapkowej?

Wujki tez sie martwia i bardzo mocno mysla o Mili. Pingwinek i welniane gadzety to pomysl wujka MD :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw sty 21, 2010 17:36 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Hanulka jest wspaniała, kicia jest wspaniała, ale wiem że będzie dobrze, przy takiej opiece jaką ją otaczacie będzie dobrze, a domek dla trójłapka znajdzie się napewno, toż to żadna ułomność :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]