Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 7:16 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

A, właśnie! Ozzi będzie? Piękny kot :D
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Sob paź 17, 2009 8:41 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Feri, moja slicznotka?! Bede tesknic za ta miziula, ale nalezy sie kotence szczescie :) Tak sie do ludzia garnie... :1luvu: jeszcze z Fanta do jednego domku :1luvu:
Domku Feri i Fanty jestes :aniolek:

Semi i dla Ciebie dzis to szczesliwy dzien :) Miziaki dla wszystkich kociakow na nowa droge zycia :)

Quera Ozzinek jest prze-przepiekny i baaaaaaaaaaardzo dzielny! Ale nie do adopcji. Gdyby bylo inaczej, juz dawno pewnie by jakis domek pekal z dumy, ze ma tak pieknego i dzielnego kota!

PS.Bede kolo 11 (sprzecik sie laduje) :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 17, 2009 15:18 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Nooo witam waSSSS

Nareszcie udało mi sie dorwac do netaa
Maciek mi spalił komputer i nie mogłam zgrać zdjęć ...

więc przesyłam - troche takie nie ten teges, ale aparat słaby.

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-10/fb3b57e3.jpg --Falka przy korycie :P

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-10/240be2ab.jpg -- znajda przy korycie xD i Falka :P

ZMIENILIŚMY IMIONA -> Maciej sie uparł :D
Czarnego Pana nazwał Bart(z The 'Simsonów')
A Falka to Ginger - od Piwa xD hehe
Dobra lece, napisze jak bede miała komputer - czytaj w przyszłym tygodniu

Bogushiass

Od: Pt sie 03, 2007 9:07

Post » Sob paź 17, 2009 17:22 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

właśnie wróciłam z wystawy do adopcji poszło 9 kociąt ale zabijcie mnie ale nie pamiętam jakie i od kogo. Na pewno wiem, że poszła do swojego domku Śnieżka i to jest cud, bo tego się nikt nie spodziewał. Justa ma zepsuty monitor (prawdopodobnie Lejek go zalał i sprzęt jest nie do użycia) więc dzisiaj nic nie napisze ale jutro rano już będzie miała nowo-używany monitor. Niestety Semi nie poszła do adopcji, pojechałyśmy do Rybnika tzn Misia - Korciaczka i ja, domek ładny ale pan trochę inaczej widział miejsce kota w domu i niestety karmę też dla Semi miał nieodpowiednią. Co do przyszłej sterylizacji to wyraził opinię, że kotka powinna najpierw urodzic a potem ją można ciachnąć. Nie widział mi się ten domek jakoś i po konsultacji z Justyną Semi wróciła do Justyny. Znajdzie lepszy domek. Pragnę tutaj podziękować Misi :1luvu: za to, że chciała ze mną jechać do Rybnika, było mi raźniej no i nagadać mogłyśmy się dowoli. :D

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Sob paź 17, 2009 17:32 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Ooo jak widać, miłka też już w domu. To prawda- Semi miała świetną wycieczkę, a my razem z nią. Domek chyba miał trochę inne zdanie, co do tego jak wygląda życie domowego kota. Sytuacja dość niezręczna była, ale bardzo dobrze że Semcia tam nie została, bo nie po to była ratowana. U pana została pamietka, w postacie szalika (brakło odwagi, żeby po niego wrócić) :mrgreen:
Śnieżka mieszka na ulicy Mikołowskiej, w Tychach, tuż na przeciwko ośrodka konnego do którego chodzimy. Domek bardzo fajny, córka pani obiecała zrobić dużo zdjęć (fotografia to jej pasja). DS znalazły również: Centuś (jeden z nowych kociaków), Zuza nasza kochana, wielkooki potworek Samanta, dwa czarnuszki Cezary (domek super) i Niuńka lub Cekin (zagadka który jest który, bo są bardzo podobne, tylko Cekin ma taki biały kołnieżyk), długowłosy Kubuś od pani Lodzi... i pewnie jeszcze jakieś pominęłyśmy. Niestety Łatulka szansy nie dostała...
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob paź 17, 2009 17:41 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Mamy dużo zdjęć z wystawy, bo jedna pojechała z Semi i miłką, druga została na wystawie i zrobiła trochę zdjęć. Może będą jeszcze dziś, to zależy czy komputer będzie miał ochotę na dużo pracy, bo jak narazie to chyba umiera... :mrgreen:

Tu jedno:
Obrazek
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Post » Sob paź 17, 2009 19:23 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Dziewczyny (wszystkie bez wyjątku) jesteście niesamowite. :1luvu: :love: :1luvu:
Ogromnie się cieszę, że niektóre kociaki już w swoich domach.
Bogushiass czekamy na dalsze wieści.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Justy monitor.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 17, 2009 21:20 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Miałam być, ale się zakatarzyłam :oops: :oops: :oops: Przepraszam.
Ale widzę, że dużo domków się znalazło!
Pewnie będzie więcej, jak się domki prześpią z decyzją :ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Sob paź 17, 2009 21:37 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Bogushiass swietnie wymysliliscie z ta Ginger :) Falka jakos mi sie nie widzialo (z czym wogole skojarzyc? :oops: ) Mizianko dla obu kociakow :) A jak sie dogaduja?

Ja padam z nog po wystawie! Zainteresowanie bylo wieksze niz sie spodziewalam. Prawie sami konkretni ludzie, swiadomi, ze biora ZYWE stworzenie, ktore trzeba karmic i dbac, leczyc, jak zachoruje (co nie daj Boze!), a w sumie domki znalazlo... UWAGA!!!! 14 KOTOW!!!!

Z Centusiem ja mialam przyjemnosc jechac. Ludzie sympatyczni, tylko jeszcze do konca do pewnych zabezpieczen przekonac i bedzie super, a mysle, ze z tym wiekszych problemow nie bedzie :) Kocio na poczatku byl wystraszony i najmlodszemu panciowi sie miedzy nogami schowal. Ale potem zaczal odwaznie zwiedzac domek i bawil sie swietnie pileczka tenisowa. :) Jest raczej pewne, ze kicius zmieni imie :) Od dzis mruczy w Mikolowie.

Moja ulubienice Samante tez mialam przyjemnosc oddac w dobre rece. Choc latwo mi nie bylo, bo malenka zdazyla sie wkrasc w moje serce. Ciezko nam bylo sie rozstac, nawet wrocila do transporterka, jakby chciala powiedziec: ja chce wrocic z toba! Z poczatku stresowala sie bardzo, potem jednak swietnie sie bawila i rozmruczala sie na calego :D A jak sie miziala do mnie... :1luvu: Jak ona sie do mnie tulila... :1luvu: Gdybym mogla... Z reszta wy wiecie... :( Malenka miala smutny wzrok, kiedy wychodzilam, ale powiedzialam jej, ze ja bardzo kocham i nie zapomne o niej nigdy, ze sie spotkamy jeszcze nie raz, bede ja odwiedzac, ze trzeba dac sobie i domkowi szanse! Wiem, ze mnie rozumiala, ale sie bala troche. Mysle, ze sie przyzwyczai, tylko trzeba jej dac nieco wiecej czasu niz innym kotkom. Ale zauwazylam, ze kotenka reaguje na swoje imie, choc nie zawsze, ale... Prawdopodobnie zostanie Samancia. :)

Justa-wizyty poadopcyjne u Samci zarezerwuj dla mnie, obiecalam skarbenkowi, ze bedziemy sie widywac :1luvu:

Oba domki obiecaly solennie, ze zaloguja sie na miau i beda pisaly, co slychac u nowych czlonkow rodziny, o kazdych postepach, kazdych wzlotach i upadkach.

Luinloth ale bylas z mrusiami telepatycznie! One to czuly! :piwa: zdrowiej :)

Kociara82

Post » Sob paź 17, 2009 21:42 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Sorki za OT, ale jesli jakas dobra dusza jest w stanie pomoc, niech da znac! Pilnie poszukuje transportu Wrocław-Ruda Śląska (ze schronu we Wrocku do IKI6 kotka trzeba przewiezc) Najlepiej max.do tygodnia.

Kociara82

Post » Nie paź 18, 2009 6:56 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Kochane napiszcie proszę które koteczki już szczęśliwe w swoich domkach....ogłoszenia zdejmę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 18, 2009 8:57 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Awięc jak już wiecie domki znalazło 14 kotów :
6 moich a dokładniej
1 . Śnieżka
2 . Samanta
3 . Feri
4 . Fanta
5 . Cętek
6 . Niunia
7 . Cezary
8 . Zuzia
Od P Lodzi domek znalazł tylko Maciuś , szkoda że nikt nie pokochał Belinki i Kiary , ale moze na nastepnej wystawie domek znajdzie ...
Domek znalazły tez 3 czarne prosto z piwnicy i jak sie nie myle 3 od Gagi :lol:

[color=#BF00FF]Chce waszystkim Wam podziękować za organozacje wystawy , za prace na wystawie , za udane adopcje , za karme ,oraz tym którzy nie mogli uczestniczyć na wystawie ale promieniwali dobrą energią :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przepraszam że nie wymieniam immiennie ale bije sie kogoś pomonąć :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie paź 18, 2009 9:38 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Bogushiass zdjęcia przy korytku super a i jake ładne imie :lol:

Chce bardzo podziekować Miłce za monitor , bo gdyby nie ona to bym nie mogła nic napisać , dziekuje Milko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie paź 18, 2009 13:01 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Nie Macius tylko Kubus :) Puchaty, przesliczny miziak :)

Justa, a jak ma na imie ten maly bialo-czarny kocurek co u ciebie jest? On sie cieszyl sporym powodzeniem, podobno nikt nie zostawil na siebie namiarow, ale osoby zainterewowane maja chyba namiary na ciebie, wiec moga dzwonic :)

Bardzo sie ciesze, ze Śnieżka znalazla domek :) Bardzo na to zasluguje :) I mam tez nadzieje, ze tam sie stresowac niczym nie bedzie (domek ma juz jednego kociego rezydenta z tego, co wiem), a co za tym idzie, nie bedzie juz posikiwac :) Ja wiem, ze ona sie stresowala strasznie tym zakoceniem u Ciebie, a sikaniem chciala powiedziec, ze ona tez tu jest wazna, ze chce byc zauwazona przez kogos, byc czyjas kotenka :)

Bielinka i Kiara na pewno szybko domki znajda, bo sa sliczne :) Jak wczoraj pod koniec wystawy razem w kacie klatki spaly, to oczu oderwac od nich nie moglam! Razem wtulone w siebie :1luvu: Widok przeslodki :)

A jak sie miewa nasze kochane psie serce-Tarunia?

Kociara82

Post » Nie paź 18, 2009 14:02 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy

Zdjęcia z wystawy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Korciaczki

[poprzednia][następna]