^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 25, 2009 8:23

Czy to sie wreszcie skonczy? czy bedzie jeszcze na tym watku tak ,ze wszyscy bedziemy sie radosnie,glupkowato usmiechac pt"Zycie jest piekne"?
Ciagle jakies smutki ,zmartwienia bleeeeeeeh ..........
Monika a tak w ogole to jak twoje grzybki,lepiej ciut? Buraska musisz komus wcisnac na tymczas,u ciebie absolutnie nie moze zostac .
Co do testow bialaczkowych to przyznaje, te minuty oczekiwania na wynik sa straszne . Ja z nerwow az dreszczy dostalam jak czekalam na wynik Ebiego .A potem ulga jakby ktos mi z plecow zdjal worek gruzu :lol:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto sie 25, 2009 8:30

kya dwa grzybki są już w nowych domach została tylko ta najbardziej chora z gronkowcem ona nadal jest leczona z pręgusem to katastrofa nie mam komu go oddać na DT u nas działamy tylko ja i cypisek :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto sie 25, 2009 9:02

Monika faktycznie nie masz lekko - już już przejaśnienie na horyzoncie i znów kolejny biedaczek w dodatku jak piszesz nie wiadomo co z nim zrobić... Oby szybko się dom jakiś dla niego znalazł może rzuc jego zdjęcie i opis tu na forum ?
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Wto sie 25, 2009 9:28

Monika, jakby ktoś jechał przez Goleniów (np. do Szczecina) i mógł podrzucić, to kociak może pomieszkać u mnie. Tak jak już pisałam - głośno u mnie i ludnie, ale młody to by się zaaklimatyzował.

Dodam tylko, że nigdy nie miałam żadnych tymczasów, dom docelowo wychodzący, bez siatek i innych ograniczników, za to z dziećmi, muzyką i psami - piszę o tym, bo wiem, że nie wszystkim to odpowiada, tu na forum taki dom nie spełnia warunków. Z tego też powodu nigdy nie zgłaszałam się na bycie DT, ale w sytuacji podbramkowej może się przyda.
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Wto sie 25, 2009 9:40

anakolada dzięki :lol: będe szukała jakiegoś transportu moze sie uda
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sie 25, 2009 14:52

jak znajdziesz Monika transport do Szczecina to ja do Goleniowa go podrzucę...mogę nawet przenocować małego
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto sie 25, 2009 15:15

ciężko z tym transportem :cry: ale będe szukać moze sie uda
a szarusek to dziewczynka
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sie 25, 2009 16:22

monika74 pisze:do domku pojechała Ogi i Ogryzek

No to cudne wieści :D Czyli co - można już zdejmować ogłoszenia Ogi?

Jeśli można prosić - powiadamiajcie mnie o udanych adopcjach, ok? Bo się potem pogubię.

Co do transportu - jak bardzo pilne to jest? TZ mówi, że my byśmy mogli podjechać po kocika i odwieźć dokąd potrzeba, tylko to już nie dzisiaj raczej.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Wto sie 25, 2009 16:39

reddie wczoraj Murzynek poszedł do nowego domu - możesz go zdjąć ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto sie 25, 2009 16:44

:D Super! Już zdejmuję.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Wto sie 25, 2009 17:55

reddie Ogi mozna zdjąć
narazie szukam jakiegoś wyjscia w sprawie szaruski
reddie jesli twój TŻ mógłby podjechać do Świnoujścia i zabrać małą do Goleniowa to by było super
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sie 25, 2009 18:11

agiis-s pisze:jak znajdziesz Monika transport do Szczecina to ja do Goleniowa go podrzucę...mogę nawet przenocować małego

przypominam, że Goleniów to po drodze do Szczecina, więc nie trzeba jechać do Szczecina, żeby stamtąd wracać z maluszkiem do mnie, może ktoś ze Świnoujścia jeździ na tej trasie, np. do pracy, albo chociaż gdzieś trochę bliżej, w okolice, to ja podjadę gdzie trzeba

Monika,
skoro szukasz transportu, to jak rozumiem, nie przeszkadzają Ci warunki o jakich pisałam. Jestem cały czas do dyspozycji i gotowa do pomocy, tylko nie mam pojęcia jak przywieźć kotka do mnie. Jeśli nie znasz nikogo kto jeździ na tej trasie, to może w ostateczności po prostu pociąg. Nigdy nie jechałam z kotem pociągiem ;)
A może spotkałybyśmy się gdzieś w połowie drogi, uproszę TŻa, żeby mi pożyczył samochód "na chwilę". Jemu potrzebne jest auto do pracy, stąd problem - nie mogę sobie wziąć kiedy mi wygodnie . A że pracuje od rana do wieczora ...

Monika, odbierz PW z moim nr tel
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Wto sie 25, 2009 18:55

napewno małej było by dobrze u Ciebie :lol:
zobaczymy moze reddie będzie mogła przyjechać
u mnie problem polega na tym ze nie moge podróżować takze jazda pociągiem czy busem a nawet autem odpada :cry:
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Wto sie 25, 2009 19:30

kya pisze:Kolejny problem( w leb sobie chyba strzele zaraz :evil: ) Bury-kilkuletni kocur ,ktorego ktos wywalil ,w zeszlym roku wyadoptowany .Wlasnie zadzwonila do mnie nowa wlascicielka zeby go zabrac bo ona ma nowa prace i na 2-3 dni wyjedza a kot zostaje sam .Podobno bardzo miauczy wtedy,nie chce jesc a po powrocie jest wsciekly na wlascicielke i ja gryzie . Kobieta jutro znowu wyjezdza na 3 dni i kot znowu sam zostanie .Potrzebny DS ( jak najbardziej moze byc dom z ogrodem byle bezpieczna okolica) lub DT ,raczej niezakocony bo nie wiem jaki on jest w towarzystwie innych kotow .
To on jeszcze z czasow gdy byl w DT u Dominiki :
Obrazek

Cholera jasna!!! Ten kot już tyle przeszedł!!! Się poryczałam, a matka tak go nie chciała oddawać! Kya a co z babcią przecież tak go chwaliła a teraz nie ma się nim kto zająć? Jeszcze mi zdjęcie na komórke wysłała z trzy miesiące temu!

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Wto sie 25, 2009 19:37

Gdybym tylko wiedziała w życiu bym go nie oddawała!

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

[poprzednia][następna]