Zofia&Sasza pisze:Olejna. Na pewno.
Ma jedną wadę. B. wolno schnie, a malować trzeba 2-3 razy. W jeden dzień nie da rady. Może jednak zmywalny akryl?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Olejna. Na pewno.
Anna_33 pisze:Ja teraz nie mam czasu, musze wyjsc, ale moze wiecie jaka to jest farba ktora sie maluje sciany np w lazience, taka sliska zmywalna. Czesto ludzie maja do polowy taka farbe, a do polowy kafelki.
Pomalowanie scian czyms takim to chyba najlepsze rozwiazanie.Mokra szmata i umyte.Nie wiem jak to opisac lepiej.Ale moze komus sie skojarzy..
Zofia&Sasza pisze:Zofia&Sasza pisze:Olejna. Na pewno.
Ma jedną wadę. B. wolno schnie, a malować trzeba 2-3 razy. W jeden dzień nie da rady. Może jednak zmywalny akryl?
Anna_33 pisze:Sufitow nie,to wiem.
Wlasnie olejna.)))Trzeba pomyslec.
Modjeska, dobrze, ze wszystko gładko poszlo. Fama sie rozeszła, ze mamy tutaj takich rewelacyjnych ludzi z kotobusem..)))
Możemy wydać dwa dobki z Boguszyc))do Poznania i tam bardzo prosza, zebym sie Was spytala, czy oczywiscie za zwrotem kosztow, byscie nie mogli.
Powiedziałam, ze na razie watpie, ze macie tez inne sprawy na głowie, ale ze spytam.Im bardzo zależy, bo już od 2 tygodni próbują zorganizować transport dla innych dwóch dobkow, jednego z Lodzi, jednego chyba z Wawy, ale nic nie wychodzi.
Modjeska pisze:Halbina było mi bardzo miło Cię poznać, szkoda tylko, że wszystko odbywało się w takim pędzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości