Dlaczego nikt wcześniej tego nie zrobił

PA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duet futrzasty u Kirke jest zniewalajaco powalajacy!kirke18 pisze:Z dniem !-04-2009 czuję się pipką, tfu członkiemPC, oczekuję numeru konta.
Zapraszam do Grudziądza na podziwianie mojego duetu footer, który , niewątpliwie, oczarowuje gości , ha!
barba50 pisze:kirke18 pisze:Się melduję z zapytaniem "czy moszna?"
Moszna, mosznaJasne, że moszna
Witaj wśród Czarownych Czarownic
Zaraz Cię we wszystko wprowadzimy
![]()
A ja przypominam Siostrom, że dzisiaj kończymy marcowe głosowanieNie wszystkie Czarownice spełniły swój obowiązek
![]()
Ewa74 - a może jeszcze zagłosujeszNo bo jeśli Wandul została przesunięta na kwiecień
![]()
Ostatnie wyniki (jeszcze mam nadzieję nie ostateczne) wyglądają następująco:
Jopop - 6 głosów
Coolcaty - 10 głosów
Wandul - 1 głos
Głosowały Czarowne Siostry: tiris, pipsi, dominikanna1, barba50, kotilisek, AYO, sherina, Aleksandra59, Patsy, tufcio, magdaradek, zielona.ona, ewa74, trinity36, Nasza Ukochana Siostra Prezes Villemo5, koteczekanusi, AniHili
ewa74 pisze:Basiu, przepraszam!Z opóźnieniem doczytałam.
Jola_K pisze:villemo5 pisze:No i jak już tak na poważnie zaczęłam to:
ZGŁASZAM kandydaturę na marzec:
Wandul![]()
Osoba z mocno utrudnionym dostępem do sieci, nie może liczyć na pomoc. Ma pod opieką koty czekające na sterylki. Więcej mam nadzieję napiszą o niej osoby, którym Wandul pomaga tymczasując koty. Poprosiłam o toNajlepiej, żeby rekomendacja szła z pierwszej ręki.
Na forum wątków raczej mało (na dogo podobno więcej). Dokopałam się do tego:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82 ... ght=wandul
zglaszam sie do poparcia kandydatury Wandy, osoby z ktora od dwoch lat wspopracje, ktora tymczasowala wiekszosc z zywieckich kotkow, ktorym pomagala i wiele razy ratowala zycie, wykorzystujac swoje doswiadczenie - jest pielegniarka
pomaga kotom i psom, wiele szczeniorkow przeszlo przez jej dom
od wielu miesiecy nie ma dostepu do internetu, pewnie wielu mysli ze sie wycofala, a ona nadal ma u siebie grupke dzikusow, nie adoptowalnych, ktore od roku juz u niej mieszkaja - w tej grupie sa kotki bez sterylki i pewnie teraz przechodza kolejna rujke..
Wanda potrzebuje naszej pomocy, pomoc w postaci karmy, zwirku, lekow, pomoc przy kastracjach i sterylizacjach
dla zainteresowanych podam do niej bezposredni kontakt
mieszka w Bytomiu
z calego serca dziekuje za pomoc dla Wandy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 99 gości