Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Biała koteczka ( proszę o imię) niejadek, trochę mnie to martwi. była jedna kupka troszkę gęstsza ale dalej rozwolnienie. Rano była u weta i jutro idziemy w południe. Jak nie będzie jadła to będziemy karmic na siłe i pewnie wjadą kroplówki. pewnie ją bolą jelita i brzuszek. Goraczka 38,5 więc nie jest żle. doopsko dalej odparzone na maxa ale linomag powinien pomóc. na rekach słodko mruczy
majencja pisze:Jest dużo biegunek u kotów na tle LAMBLII ! Dobrze by było potraktować też kicię w tym kierunku
majencja pisze:Jest dużo biegunek u kotów na tle LAMBLII ! Dobrze by było potraktować też kicię w tym kierunku
dorotek86 pisze:witam serdecznie.jestem tutaj nowa i mam spore problemy z poruszaniem sie po forum.odnalazlam sosnowiecki watek i stwierdzilam,ze zeby nie zasmiecac forum napisze tutaj.
chodzi o to,ze chcialabym przygarnac kociaka,niestety nie jest to kot dla mnie,a dla mojej przyszlej tesciowej,kobiety po 50tce,na emeryturze,ktora marzy o rudym kotku.stwierdzilam,ze zamiast kupowac kotka lepiej jesli przygarniemy jakiegos dachowca.bylabym wdzieczna gdybym dostala jakis namiar na potrzebującego rudego(lub rudawego, w plamki rude) kociaka. moj numer gg 2143647.
mam nadzieje,ze nie zostane uznana za hipokrytke ze przebieram w biednych kociakach,ale niestety nie jest to kotek bezposrednio jak juz wspominalam.pozdrawiam serdecznie
halbina pisze:a ja czekam na te szare futerka...
mar_tika pisze:Do adopcji dzis pojechał Tajfun i Pękny Lucjan:)Coby domki były dobre
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 90 gości