Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grrr... pisze:Macho
Barbara Horz pisze:Dzisiejsza noc nie była zmarnowana. Z pewnością gdyby nikogo nie było doszło by do kolejnego nieszczęścia. Popołudniu jak przyjechałam psy były wyraźnie podenerwowane, ale wszystko mniej więcej wyglądałao wporządku. Dziwne rzeczy zaczęły sie dziać po godz. 24.00. Czyli "X" czekał, aż sobie wszyscy z CK wyjadą. Trzykrotnie podchodził od frontu do CK, pewnie sprawdzając czy ktoś jest. Niestety było nas za mało żeby obstawić teren i go znowu złapać. Tam trzy osoby na noc to jednak za mało, ale wiemy na pewno, że on przychodzi i czeka na stosowny moment. Jestem przekonana, że bedzie tam przychodził do skutku. Trudno wymyśleć co mu przyjdzie do głowy, ale po tym co już zrobił można spodziewać się wszystkiego.
Barbara Horz pisze:Nie mogę pisać skąd ten człowiek się wziął i kto to, chociaż wiemy. Tym by sie policja pewnie szybciej zajęła niż zamknięciem jego. Jest to osoba dobrze znana policji i są w stosunku do niego bezsilni. On juz różne rzeczy robił teraz przyszedł moment na CK. Tylko, że zwierzaki najmniej nasze władze obchodza z tego wynika. Pozatym sprawa jest w toku, ale to nie oznacza, że on teraz będzie zamkniety i że wogóle kiedys będzie zamknięty, chyba, że kogos zabije to może wtedy. Mam na mysli oczywiście człowieka, a nie psa, bo nie słyszałam jeszcze, żeby w naszy kraju ktoś siedział za zabicie psa. Nam też sie wydawało, że to jest prosta sprawa. Nie czas na gdybanie co zrobi policja, bo na tp pytanie sama policja odpowiedziała tydzień temu. Po złapaniu był zatrzymany może z dwie godziny. Może inne propozycje.
Barbara Horz pisze:Beata nie jestem upoważniona przez CK podawać takie informacje ale kwota jest sakramencka i mają dopiero jakieś 40% uzbierane, więc jak ktoś może jeszcze pomóc to na pewno jest taka potrzeba. Kwota duża, bo to jest nietypowe rozwiązanie z uwagi na rozległość terenu.
Barbara Horz pisze:grrr nie ma za co dziękować i nie przychwal mojego zdrowia, bo nerwowa coś jestem przez tego "X" i z braku pomysłów moge w wariatkowie wylądować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości