Kubuś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bert pisze:Marcjannakape, dzięki za zainteresowanie moim rudzikiem.Miał badane ciśnienie w oczkach-normalne,glukozę miał niską ale był na głodówce przed badaniami(diet.wet.-ciągły dostęp do miski)Lekarz który go osłuchiwał powiedział, że serce jest ok.-nie ma objawów zmęczenia pomimo,że zachowuje się jak czterolatek.Też polecam gab.wet.J.Garncarza -pomimo że przyjęto nas w sobotę pomiędzy pacjentami, to poświęcono nam tyle samo czasu, gdybyśmy byli zapisani.Pani doktor cudnie wszystko tłumaczyła wykluczając przyczynę urazu oczu.Dlatego zrobiliśmy badania- jak pisałam wcześniej stwierdzenie weta że to ze starości mnie nie satysfakcjonuje.Przecież,ta sytuacja może się powtórzyc i straci zupełnie wzrok.Za dwa tygodnie mamy wizytę u okulisty i do tego czasu chcemy dowiedzie się co było przyczyną.Po tygodniu stosowania zastrzyków,kropelek,tabletek-słonek zaczął jeśc tak jak dawniej,bawic się piłką(nie widzi jej z prawej strony )fizjologia-norma Tylko jak się budzi i patrzy w sufit to ma zdziwioną minkę ale to lepsze niż wcześniejsze wrażenie że coś go atakuje.Jest po prostu spokojniejszy a może się przyzwyczaił do sytuacji.Tylko ten mój lęk ,że znowu dostanie wylewu....
marcjannakape pisze: Więcej podpowiedziec nie mogę, bo mam kota "półwidomego", ale ze wzgledu na ekstrakcje oka (peknięcie gałki ocznej po urazie).
aamms pisze:Poszukam linku do historii leczenia Puchatka i za chwilę Ci wrzucę..
bert pisze:aamms, juz odpowiadam: kreatynina 1,49;mocznik 71,7
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Marmotka, szczurbobik i 105 gości