Jestem tylko na chwilkę na nie swoim kompie. Jutro z rana wstawie zdjęcia. Jest ich duzo

koty sfociłyśmy prawie wszystkie. Ja powklejam zdjęcia a kota7 pomoze mi je opisać
Powiem tak potrzebne jest jeszcze sporo pomocy na teraz... wiadomo ze najważniejsze są sterylki. Niestety po dokładnym przeliczeniu i posegregowaniu kotów okazało się, że kotek do sterylek jest znacznie więcej niestety ale mam nadzieję, ze z Waszą pomocą uda nam się to opanować. Teraz zostanie wykonane 6 sterylek, część pieniędzy zostawiłyśmy na najpilniejsze potrzeby. Krystyna strasznie się ucieszyła i bardzo dziękowała.
Najpierw musimy opanować kwestię sterylizacji, a potem zając się podleczeniem najbardziej chorych kotów, chodzi głównie o katar, no i cudownie byłoby je chociaż w części zaszczepić.
Dobrze by było znaleźć domy dla tych najmłodszych. Została Mimi, Gwiazdeczka i jej braciszek, straszna przylepa i chyba na imię ma Przylepek i ten rudy młody kotek oraz Daisy, ktora jest naprawdę piękna D Jutro z rana wstawię zdjęcia.
Do opiekunow adopcyjnych:
Do Maraszka: Jeśli chodzi o kotka z przekrzywioną główką to podobno polepszyło mu się znacznie ostatnio

nawet przyszedł na mizianki

Jest kochany
Do Tiki: no niestety na nasz przyjazd Gwiazdeczka gdzieś się zaszyła i nawet nie zrobiliśmy nowych zdjęć ale nadrobimy na pewno następnym razem.
Do Fraszki: Rudy okazało się że jest koteczką, to Perła. To oczko takie juz zostanie. Perła jak zwykle spokojnie siedziała sobie w autobusie ale nie dała się niestety wymiziać. Jeszcze nam nie zaufała ale może następnym razem. Ogólnie jest w dobrej formie.