Nebbia pisze:Rozmawiałam właśnie z panem Michałem. W pierwszym poście uzupełniłam listę kociaków, proszę na nią zerknąć. Będę jeszcze o 21.00 rozmawiać z panem Michałem, więc wszystkie dodatkowe informacje dopiszę, również na temat tego kociaka burego, młodego, który przebywa w domku. Teraz trzeba działać z ogłoszeniami, również będę robiła, im więcej, tym lepiej
spróbujcie teraz szukac domu dla:kotki burej bez ogonka i dwóch zżytych ze soba czarnuszków z piwnicy,jesli nie znajda domu te zabiorę do siebie.(sztuk 3)
jesli uda się je wyadoptowac zastanowię się nad białaczkami,na pewno wezmę wtedy tego chorego buraska+Denisa,chyba ,ze jako bezobjawowy znajdzie dom.
CatAngel pisze:Podejście mi proszę trzy kociaste do ogl. W sobotę zacznę dodawać. Skończę tyko te co mam teraz
wrzuć te bezogonke burasię i dwupak czatny z krawacikiem...
o ile dziewczyny sie zgodzą...
britta,a może tę buraskę bys do tego domu podesłała,dziewczyny pisały,ż ejest miziasta,jeśli by miała negatywne testy to niech jedzie....chyba,że innego negtywnego kota sobie wybiora,ale ta jest miła.
Ja nie musze mieć kotów "miłych',radze sobie z "nerwowymi",choc w pzrypadku kotów białaczkowych utrudnia to leczenie