Iga-już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 14, 2013 18:21 Re: Iga - już w DS :)

Nie lubię takich sytuacji! Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, po prostu się zapomnieli. Daj koniecznie znać! Trzymam kciuki!

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon kwi 15, 2013 7:42 Re: Iga - już w DS :)

Wera, wszystko jest w porządku :ok: Ja tez się martwiłam i już czarne scenariusze miałam w głowie, ale jest dobrze :)
Iga z dnia na dzień coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Bartkiem i Moniką :) Ciągle się z nią bawią bo energia ją roznosi :twisted: Ma już drapak, z którego chętnie korzysta i ma już ulubione miejsca w mieszkaniu. Kupkowo też jest dobrze :D
Niestety Bartek zamówił za małą siatkę co okazało się dopiero jak ją dostali, ale zrobił już wymiankę - w tym tygodniu będzie większa i od razu zostanie zainstalowana :ok: Będą fotki, ale dopiero jak się kabelek od telefonu znajdzie więc wysyłajcie kabelkowi telepatyczną prośbę aby wylazł z ukrycia :D Ja już się zdjęć doczekać nie mogę :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon kwi 15, 2013 9:45 Re: Iga - już w DS :)

Afirmacja kabelka:

Kabelka, kabelka potrzebuje Nelka!
Pokaż nam gdzie jesteś, nawet na migi,
bo chcemy zobaczyć zdjęcia małej Igi!

WeraW

Post » Pon kwi 15, 2013 9:46 Re: Iga - już w DS :)

i co z kabelkiem?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon kwi 15, 2013 10:16 Re: Iga - już w DS :)

WeraW pisze:Animalion, co z Ptysiami?

Witaj kochaniutka :1luvu: ... powiem, że wiem, że nic nie wiem, bo Małgosia się odcięła . Nie pisze na forum. W związku z tym nie mam żadnych, kompletnie żadnych wiadomości :( Jednak cicho liczę na to , że ochłonie i odezwie się. Przecież niekoniecznie trzeba się od razu odcinać od ludzi, którzy chcą wszystkiego najlepszego dla pupili, które zostały uratowane, wypielęgnowane i "poszły " w świat z kawałkiem mojego serducha :1luvu: Domyślam się , że Małgosia miała już zaplanowaną przyszłość dla Ptysi , a gdy usłyszała od nas coś innego i nikt nie poprał jej pomysłu - zwyczajnie się wkurzyła .... i tyle. Na zasadzie i tak zrobię co JA będę chciała....
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon kwi 15, 2013 10:55 Re: Iga - już w DS :)

WeraW pisze:Afirmacja kabelka:

Kabelka, kabelka potrzebuje Nelka!
Pokaż nam gdzie jesteś, nawet na migi,
bo chcemy zobaczyć zdjęcia małej Igi!

Dobre :D :ok:
Tylko nie Nelka potrzebuje kabelka, a Bartek :wink: :D A jak nie znajdzie to go o mmsa poproszę :)
animalon pisze: Witaj kochaniutka :1luvu: ... powiem, że wiem, że nic nie wiem, bo Małgosia się odcięła . Nie pisze na forum. W związku z tym nie mam żadnych, kompletnie żadnych wiadomości :( Jednak cicho liczę na to , że ochłonie i odezwie się. Przecież niekoniecznie trzeba się od razu odcinać od ludzi, którzy chcą wszystkiego najlepszego dla pupili, które zostały uratowane, wypielęgnowane i "poszły " w świat z kawałkiem mojego serducha :1luvu: Domyślam się , że Małgosia miała już zaplanowaną przyszłość dla Ptysi , a gdy usłyszała od nas coś innego i nikt nie poprał jej pomysłu - zwyczajnie się wkurzyła .... i tyle. Na zasadzie i tak zrobię co JA będę chciała....

Animalon, nie wiem co napisać, to strasznie przykre, że Pani Małgosia nie bierze pod uwagę Twojego zdania :( Tak jak piszesz - tu nie chodzi o nas i naszą urażoną ambicję tylko o dobro kociaków. Naprawdę nawet nie wiem co poradzić bo skoro druga strona nie chce słuchać to mało możemy zdziałać :(
Obrazek

nelka83

Post » Pon kwi 15, 2013 10:59 Re: Iga - już w DS :)

Patmol pisze:i co z kabelkiem?

Jak tylko Domek go znajdzie to będziemy foty oglądać :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Pon kwi 15, 2013 12:03 Re: Iga - już w DS :)

Nelka, Bartek ni jak mi się nei rymował, a poza tym Ty go potrzebujesz pośrednio:)

Co do tego co napisała Animalion, to ja nie wiem komu Małgosia chce zrobić na złość, stracą na tym tylko koty. W głowie mi się to nie mieści:(

WeraW

Post » Pon kwi 22, 2013 10:39 Re: Iga - już w DS :)

WeraW pisze:Nelka, Bartek ni jak mi się nei rymował, a poza tym Ty go potrzebujesz pośrednio:)

Co do tego co napisała Animalion, to ja nie wiem komu Małgosia chce zrobić na złość, stracą na tym tylko koty. W głowie mi się to nie mieści:(

... nie wiem ile istnień Duży/a musi złożyć na ołtarzu własnej wyobraźni, aby zrozumiał , że oswojone zwierzę - to zwierzę uzależnione od człowieka i to co nam się wydaje "dobre", dla kici pozostaje śmiertlenym starchem i bezkresnym lękiem i tęsknotą z obietnicą, że Duży obiecał dbać o mnie , a teraz sie pozbywa "problemu" pod postacią wywołanego na życzenie problemu :| :( ..... żal mam do siebie ....
Obrazek

animalon

Post » Pon kwi 22, 2013 10:40 Re: Iga - już w DS :)

nelka83 pisze:Wera, wszystko jest w porządku :ok: Ja tez się martwiłam i już czarne scenariusze miałam w głowie, ale jest dobrze :)
Iga z dnia na dzień coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Bartkiem i Moniką :) Ciągle się z nią bawią bo energia ją roznosi :twisted: Ma już drapak, z którego chętnie korzysta i ma już ulubione miejsca w mieszkaniu. Kupkowo też jest dobrze :D
Niestety Bartek zamówił za małą siatkę co okazało się dopiero jak ją dostali, ale zrobił już wymiankę - w tym tygodniu będzie większa i od razu zostanie zainstalowana :ok: Będą fotki, ale dopiero jak się kabelek od telefonu znajdzie więc wysyłajcie kabelkowi telepatyczną prośbę aby wylazł z ukrycia :D Ja już się zdjęć doczekać nie mogę :wink:

.... nelka83? ... może Bartek ulegnie pod naszymi prośbami i podeśle parę fotek ???? :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pon kwi 22, 2013 10:47 Re: Iga - już w DS :)

Czekam na maila, nie chcę zbytnio naciskać :wink: Ale jeśli na dniach nie dostanę choćby jednej foteczki to się uprzejmie przypomnę bo bardzo chciałabym zobaczyć tą czarną szajbunię :D
Obrazek

nelka83

Post » Pon kwi 22, 2013 12:33 Re: Iga - już w DS :)

Mam nadzieję, że Iga już się zakokosiła na dobre:)

Animalion, ja mam nadzieję, że historia z Pytasiami będzie miała happy end, bo stracę już całkiem wiarę w ludzi.

2 tygodnie temu w sobotę miałam telefon od dr, o którym rozmawiałyśmy, z Kłosowej. Babsko przyniosło kocurka na kastrację i powiedziało, że wróci po niego za godzinę, bo jej słabo, igły i ojojoj, narobiła takiego szumu, że dr nie spisał jej danych, bo się bał, że kobieta padnie.
Kocurek okazał się młodą i bardzo wystraszoną kotką, baba nie wrociła, nie odbierała telefonów. Koteczkę przejęła Iza z TOZ Police. Na początku to mała atakowała każdego, bała się rąk, po każdym ataku uciekała i kuliła się. Aż się boję pomyśleć, co z nią baba robiła!!! Dr zaszczepił małą, założył jej książeczkę zdrowia i na dniach będzie ją sterylizował. Nawet dał jej imiępo swojej syjamce na szczęscie- Walentyna:) A mała powoli odzyskuje wiarę w ludzi. Mizia się, mruka, baranki robi:) Wczoraj mojego TŻa nie chciała z kociarni puścić:) Mam nadzieję, że znajdzie świetny i cierpliwy dom, "jakiś" już miała u tej kobiety.

WeraW

Post » Pon kwi 22, 2013 13:21 Re: Iga - już w DS :)

Trzymam mocno za Ptysie i ich dalsze losy :ok:

Skąd się biorą tacy "ludzie"? Bez serca, bez empatii...
Za domek dla Walentynki również kciukam :ok:
Dobrze, że mała jednak się przełamuje, że nie straciła wiary :) Będzie dobrze, musi być :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Pt maja 03, 2013 8:04 Re: Iga - już w DS :)

.... Iga? żyjesz? .... :wink:
Obrazek

animalon

Post » Pon maja 06, 2013 9:48 Re: Iga - już w DS :)

Z pewnością żyje :wink:
Jak tylko dostanę jakieś wieści to szybciutko zdam relację :ok:
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]