Cookie1706 pisze:
A teraz troszkę prywatytęskniłaś za mną?
Pewnie że tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:
A teraz troszkę prywatytęskniłaś za mną?
AGATA mich pisze:A Klimek już powinien być rozpakowany w DOMU i popijaćprzed tv !!!!!!
The Szops pisze:Cookie witaj znowu na pokladzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Kobitki i facecikijak tam klucze do kociarni wszyscy mają
![]()
Teraz prośba do kobitek z Będzina lub Będziniaale chyba pierwsza forma jest poprawna zawsze mam z tym problem.
![]()
Ja klucze mam, Mamuśka Dorotka o mnie nie zapomniała![]()
A co do formy to mówi się w Będzinie a nie w Będziniu, bo w dupie a nie w dupiu
majencja pisze:Tereniu czy kontaktowałaś się może z P. Arkiem?? Ja wróciłam nie dawno i troche już późno coby dzwonić
Cookie1706 pisze:AGATA mich pisze:A Klimek już powinien być rozpakowany w DOMU i popijaćprzed tv !!!!!!
O proszę![]()
widzę, że masz podobne podejście do sprawy co ja
![]()
A tak w ogóle to My się chyba jeszcze nie znamy![]()
Cookie, Marlena (ale rzadko używam swojego imienia)
terenia1 pisze:Kobitki i facecikijak tam klucze do kociarni wszyscy mają , bo jeśli jest wolny ten w kociarni to można go zostawić dla MartynyP.
![]()
Teraz prośba do kobitek z Będzina lub Będziniaale chyba pierwsza forma jest poprawna zawsze mam z tym problem.
![]()
Dziś zadzwoniła do mnie Pani z targowiska ul. Jasna w śródmieściu przecznica od Modrzejowskiej, na tym targowsiku mieszka kotka z 4 czarnymi 8-tygodniowymi kociętami. Panie o kociaki dbają ale niestety kociaki chyba mają poczatki kataru, Panie neistety nie mają je za co leczyć. Już je umówiłam do Almavetu - Panie przyjadą z kociakami i rozpocznie się leczenie, moja prośba czy miałaby któraś z was czas tam podjechać, jak coś podam numer telefonu do Pani która dzwoniła - zobaczyć jak to wygląda na miejscu - kurcze jeszcze jest ciepło, ale za chwilę zrobi się zimno i takie maluchy na mrozieno i trzeba by kotkę ciachnąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości