witam cię moniko Mojsak .
To jest spokojny wątek i chciała bym aby taki pozostał
.
monika Mojsak pisze:pani narzeka na forum,. ze pieniedzy nie ma i dziewczyny kupuja pani wegiel na zime, a synuś co? w jakas dziewuche będzie ladował, zamiast matce pomoc? w razie czego na np wegiel itp forum sie znowu dorzuci?
mój synuś jak o nim piszesz dopiero zaczął pracę i mam nadzieje że ją utrzyma .
Do tej pory pracował dorywczo dzieląc się ze mną wszystkim .
Od chwili choroby męża a potem jego śmierci źle sie u nas działo i dostałam bardzo dużą pomoc za co zawsze będę ogromnie wdzięczna .
Próbuje mocno stanąć na nogi ,ale nie jest to takie proste ,jednak nie siedziałam nie płakałam tylko zakasałam rękawy i poszłam do pracy ,dwóch prac.
Pomalutku będzie lepiej i wiem że mój syn zawsze mi pomoże.
a tobie no cóż gdybym była złośliwa życzyła bym aby spotkało cię to co nas ,a potem żebyś doznała cudu pomocy ,zobaczyła byś jak to łatwo jest brać cudze pieniądze .
ale nie jestem złośliwa ,więc nie będę ci tego życzyła.
Ostatnio wiele się u mnie wydarzyło ,nawet popsuł się piec ,pewna forumowa osoba chciała zapłacić za jego naprawę ,podziękowałam ,bo bardzo ale to bardzo chcę dać sobie radę
Gadzina to mądry chłopak ,a ta jakaś dziewczyna jak to określiłaś jest matką jego córeczki .
Wiele ze znanych mi matek narzeka jaki ten jej były jest okropny .,jak nie chce płacić ,jak ciąga po sądach ,jak im jest ciężko..ciesze się że mój syn taki nie jest i mam nadzieje że nigdy nie będzie.
to tyle.
chciałam wstawić fotki małych szczeniorków które szukają domków ,ale chyba zrobię to później.
Domku szuka też 6 l. sunia york ,jasno srebrna z rodowodem,standard .