Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asu pisze:Uszy u Cezara już czyste.
Agness78 pisze:Asu pisze:Uszy u Cezara już czyste.
No to brawo![]()
![]()
ku radości Cezara![]()
jessi74 pisze:prosimy o pomoc! chociaż tdt! to wielka tragedia tych kotów i tej pani....
EDYTOWANY:
rozliczenia -
wpływy razem 303zł
mawin 50zł 20.07.10r. na szczepienie
dagmara olga 30zł za broszkę od miodalik 20.07.10r.
dagmara-olga 47zł z bazarku, od turkawka 21.07.10r.
dagmara-olga 27zł z bazarku, od CoToMa, 22.07.10r.
dagmara-olga 149zł -z bazarku od pertilien 22zł, JaBa 25ZŁ, Froggy 10zł, mamaja4 23zł, Yossariana 19zł, AgaPap 25zł, iśka 25zł
Wydatki: 50zł przekazane do dt do którego pojadą Laos i Baltazar - za zakup preparatu orydermyl i preparatu na pasożyty wewnętrzne[/size]
kroplówki i witaminy dla Laosia
Asu pisze:Proszę napisać tutaj, gdzie aktualnie są wystawione ogłoszenia dla kotów.
Ja mogę zająć się ogłoszeniami na Allegro.
jessi74 pisze:Asu pisze:Proszę napisać tutaj, gdzie aktualnie są wystawione ogłoszenia dla kotów.
Ja mogę zająć się ogłoszeniami na Allegro.
postaram się zrobić porządek i wpisac w pierszym poście gdzie są ogłoszenia
O Rudaska zapytały dwie panie, narazie nic nie wiem o domkach, trzymamy kciuki, moze coś z tego wyjdzie.
Oby znalazł taki super dom jak Baltazar![]()
Agness78 pisze:Naprawdę nie rozumiem zawsze rude znajdowały domy błyskawicznie a przynajmniej było co najmniej kilku zainteresowanych![]()
Asu czy możesz zrobić mu jeszcze kilka ładnych fotek? Może spróbujemy jakoś inaczej go ogłosić..... a może to po prostu wina wakacji i ogólnie spadku ilości adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Blue, kasiek1510, nfd, Paula05, puszatek i 102 gości