Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 12:11 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

:roll:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw cze 03, 2010 16:31 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

"26.04 - Kinia098 - 150 zeta potrzebne na ok. 10.05 :?: "

Do usunięcia ;)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw cze 03, 2010 19:23 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

Zacznę jak mój TŻ-et... Moje drogie :wink:

Przeczytałam i odebrałam wszystkie pw. Wróciłam na chwilę do domu, to postaram się teraz to ogarnąć.

Na początek bardzo dziękuję Bonia7 i Elfik22 za dobrowolne haracze :1luvu: :1luvu: A także XAgaX za bazarek :1luvu: Ratujecie mi Kochane tyłek :1luvu:

Dodałam coś od siebie i jest teraz 269 zeta :ok:

Fiona.22 pamiętam, że jedna kotka była zrobiona, ale za cholerę nie pamiętam czy przysyłałaś mi dane :roll: Napisz ile kotów zrobiłyście, cenę za sztukę, namiary na weta, na Ciebie i swój numer konta. Chciałabym coś do Ciebie posłać, żeby wetkę ułaskawić.

Sabina skaza i Jola_K dopisałam Wasze koty. Dopisałam też numerki dla Ala J... dostałam pw, ale wypadło mi to z głowy :oops:

Alanisart dla Ciebie też są 2 numerki, a za stówę zrób tę drugą kotkę zanim też będą kociaki.

Niestety... Z góry Was przepraszam. Przez najbliższy tydzień, może półtora będę mieszkała z mamą, w pracy też nie będę, więc do netu będę "wpadać" tylko w miarę możliwości. Z kasą było źle, a teraz będzie jeszcze gorzej, bo nie mam kiedy zrobić bazarków. Ale w weekend postaram się wpaść do domu i coś wystawić.
Wszystkie zrobione koty spłacę prędzej czy później, niestety w tej sytuacji pewnie później - miejcie więc to dziewczyny na uwadze.
I proszę piscie bez krępacji ile, za ile i do kiedy musicie spłacić Wasze koty - łatwiej mi to będzie ogarnąć, jak będę wpadać.
No przepraszam :oops: Jak tylko ogarnę wszystko, wrócę.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt cze 04, 2010 11:38 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

Obrazek
Dziękuję :kotek:
Obrazek Obrazek

alanisart

Od: Czw lis 19, 2009 10:53

Post » Pt cze 04, 2010 23:30 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

alareipan pisze:Niestety... Z góry Was przepraszam. Przez najbliższy tydzień, może półtora będę mieszkała z mamą, w pracy też nie będę, więc do netu będę "wpadać" tylko w miarę możliwości. Z kasą było źle, a teraz będzie jeszcze gorzej, bo nie mam kiedy zrobić bazarków. Ale w weekend postaram się wpaść do domu i coś wystawić.
Wszystkie zrobione koty spłacę prędzej czy później, niestety w tej sytuacji pewnie później - miejcie więc to dziewczyny na uwadze.
I proszę piscie bez krępacji ile, za ile i do kiedy musicie spłacić Wasze koty - łatwiej mi to będzie ogarnąć, jak będę wpadać.
No przepraszam :oops: Jak tylko ogarnę wszystko, wrócę.

jakbyś chciała pogadać- daj znać.

bazarków sama nie wystawię z braku technicznych możliwości, jeśli to pomoże uporządkować trochę kolejkę mogę co ileś postów robić zestawienie- kto czeka, na ile numerków, na kiedy i za ile. Kolejne fanty powoli zbieram :)

jeśli ktoś chciałby wspomóc Kasę bazarkiem albo przejąć ode mnie fanty do wystawienia- teraz jest ten czas ;) dziękuję w imieniu kotów :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob cze 05, 2010 11:23 Re: Kasa K. II - 127 szt.+45 - Poproszę Fionę o dane :)

Witam ja z wątku viewtopic.php?f=13&t=112221 otóż to- nagle pokazało się na osiedlu 9ęć bezdomnych maluszków i 5ięć kocić które chciałabym wysterylizować(nie było u mnie kotów, a tu nagle pokazało się 17ście) a kocurki już przesiadują obok matek :evil: :twisted: i jeśli jest od was taka możliwość to zgłaszam, że tak ujmę ""swoje osiedlowe kocice na sterylkę"" I z góry bardzo dziękuję.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob cze 05, 2010 23:45 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Dzięki Aga :1luvu: Jakbyś mogła mi "co jakiś czas" wołami pisać co i kto, to będę wdzięczna :1luvu:

I jakbyś tak czasem hopsła "drogerię": viewtopic.php?f=20&t=112276

Dzisiaj dziękuję duetowi - Aparatka i XAgaX :1luvu: :1luvu: oraz Mercy :1luvu: Przelewy dotarły :D

W związku z tym spłaciłam 2 sztuki od Fiony.22 oraz 1 kotkę Joli_K. Czekam dziewczyny na świstki :ok:

Alanisart dzięki za rozliczenie :ok: 20 pln niech zostanie u Ciebie na poczet następnej kotki.

Witam CatAngel. Numerki zarezerwowałam. Napisz proszę kiedy planujesz, za ile i czy możesz odroczyć płatność.

Zostało mi pieniędzy, więc chciałabym spłacić jedna kotkę od Sabiny skaza - stąd tytuł :wink:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie cze 06, 2010 19:01 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Witam wszystkich! zostalam skierowana do Was z dogo.
Całe życie mialam tylko psy- teraz dwie sztuki (jedna zulicy) w typie huskie ale przybląkala sie do mnie kotka, w fatalnym stanie, wlasciwie cały czas jest w miernej kondycji i została. Ma na imie Lucka i nie o niej chcę pisac bo jest juz po kastracji. Zaczepił mnie na ulicy pan, mieszka we wsi Chwały k/Rościszewa (ok.120 km od W-wy). Po jego wsi błąka się wiele kotow , w okolicach jego domu szczególnie dwie kotki. Jedna znowu sie okociła. pan przygarnąl male trzy kocieta. Mówil, że nie może juz patrzec na ciągle topienie kociat. Male:to dwie kotki i kotek. Dla kotka znalazl juz domek jak troszke podrośnie, male kotki-są na razie małe :D Problem zeby dorosle dwie nie kocily sie .
Pisze z zapytaniem jak wyglada sprawa sterylek, w okolicach tego pana są dwie lecznice: Rościszewo i Zawidz.
Z dowozem i odbiorem, opieka nie byloby problemu. On nie ma netu, dlatego pisze w jego imieniu.
Przy okazji: może ktos mial trudny przypadek leczenia kociego kataru. Co troche leiej to znowu gorzej, latam ciągle do weta, kłuje Lucke a to antybiotyk a to na rozrzedzenie zalegajacej flegmy. Co troche lepiej to za jakis czas znowu zaczyna sie kaszel i łzawienie. Pozdrawiam
Oto moje zwierzaki: Egon z LuckaObrazek
Zula (znajda) z LuckąObrazek

pelaodrudego

Od: Nie cze 06, 2010 18:22

Post » Pon cze 07, 2010 14:42 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

alareipan pisze:W związku z tym spłaciłam 2 sztuki od Fiony.22 oraz 1 kotkę Joli_K. Czekam dziewczyny na świstki :ok:

pieniadze juz wplynely
dziekuje :)

wiec zabieram sie za sterylki
zawioze obie dziewczynki, boje sie ze sa zaciazone
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Pon cze 07, 2010 15:25 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

alareipan pisze:Zostało mi pieniędzy, więc chciałabym spłacić jedna kotkę od Sabiny skaza - stąd tytuł :wink:

Napisałam do Sabiny smsa by ci dane przesłała.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon cze 07, 2010 16:35 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

przepraszam, przepraszam, ze mnie tyle nie było, ciągle mam nowe problemy, dziś zmarł jeden kotek :cry: :cry: :cry:

słyszałam od kingi, ze przydzieliłyście mi numerek na sterylki jak mam się rozliczyć: czy kk wpłaci kaskę na konto weta i on ma wystawić fakturkę przelew? czy mi dacie te pieniążki na konto prywatne- a ja mam się rozliczyć z wami z fakturki? koteczki są już wysterylizowane :D wszystkie 5 a sąsiad nawet nie zadzwonił, nie podziękował, jak mu zaproponowałam że może te pieniążki odrobić pracując 2 godziny dziennie przy moich kotach z PKDT, bo ja nie daję rady przy tylu zwierzakach i 2 małych dzieci, dysk mi siada.............. nie dał znaku życia.......nie czuje się wcale zobowiązany.
dziękuję jeszcze raz z całego serca dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon cze 07, 2010 19:23 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Mam fakturkę od wetki za sterylki.
Jeśli tylko uda mi się podłączyć skaner to jeszcze dziś wstawię skan fakturki na wątek.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon cze 07, 2010 22:00 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

alareipan pisze:Dzięki Aga :1luvu: Jakbyś mogła mi "co jakiś czas" wołami pisać co i kto, to będę wdzięczna :1luvu:

I jakbyś tak czasem hopsła "drogerię": viewtopic.php?f=20&t=112276

jasne :) i nie tylko hopsłam, ale i trzy licytacje kopsłam ;)

i zapraszam:

viewtopic.php?f=20&t=112370 :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 07, 2010 22:34 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Fakturka za sterylke i kastracje kotów od Pani Haliny.
Bardzo dziekuję :1luvu:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon cze 07, 2010 22:39 Re: Kasa K. II - 130 szt. + 62 - Sabina skaza poproszę o dane :)

Trochę nie wyraźna ale zdjęcie aparatem zrobiłam :oops:
Myślę jednak, że da się bez problemu rozczytać. W razie czego proszę o info to wrzucę jeszcze raz :oops:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]