Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 04, 2010 14:49 Re: Misia-po ostatniej operacji :) "stado bawołów" na dt ;)

Obrazek Cieplutkie pozdrowienia od Dwugłowego Kota :1luvu:

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lip 23, 2010 15:16 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Przed chwilą na moich oczach Miśka zjadła dużą muchę (bleeeee 8O ). Powiedziałam małpie rudej, żeby nie próbowała się potem do mnie pyszczkiem przymilać :wink: Za to Kropciuś - gapa nad gapami nadal szukał tej muchy. Nie zauważył, że Misia ją już skonsumowała. Tłumaczyłam mu "Kropciuś, nie ma muchy. Misia zjadła.", ale on taki ciapuszek... :lol: :lol: :lol:

(mam zapytania o pojedyncze koty. Nikt nie chce dwupaczka. :( A ten dwupak taki fajny jest.)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 23, 2010 15:21 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pon lip 26, 2010 11:54 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Przyszłam zobaczyć, co u Misi słychać, bo jej kibicowałam od początku. Trzymam kciuki za domek dla dwójki. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto sie 03, 2010 8:40 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Jak na razie żaden domek, który się zgłasza nie chce dwupaka. Czeeeeemu? :(
Przecież to fajnie jest mieć od razu dwa koty i od razu takie fajne :D
Miśka to super mózg, einsteinowski geniusz w ślicznym kocim futerku, cwaniara i strateg, czasem złodziejka długopisów, poskramiaczka kartonów i rolek papieru toaletowego. Kropciuch to przekochana gapa o rozumku małego misia, on nawet jak patrzy to mówi oczami "Słucham Cię, ale Cię w ogóle nie rozumiem. Ale słucham. Jak skończysz gadać, dasz mi michę, dobra?" :twisted:

(rozdzielenie oczywiście teoretycznie jest możliwe. Wtedy mam 99% pewności, że koty wrócą z adopcji, jako dzikie, nieprzystępne i nie zsocjalizowane)
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto sie 03, 2010 8:56 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

to u nas podobnie było z Moną i Fruzią. Gdyby domek nie chciał Mony z Fruzią, tylko samą Monę, to Fruzia nie znalazłaby nigdy domku, bo ona nie pozwala się głaskać. Mona jest bardziej otwarta. I dzięki temu domek jest szczęśliwy - bo ma kogo miziać i jednocześnie jest cierpliwy i spokojny bo Fruzia potrafi zaczarować oczkami :)

Kciuki za domek dla dwupaku. :ok:

Ten domek się znajdzie. Jestem pewna :) Na najlepsze domki czasami przychodzi też najdłużej czekać tak więc ogonki i uszaki do góry :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto sie 17, 2010 11:53 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Zapytania nadal o pojedyncze. Ale ja wierzę, że dwupak się w końcu uda.

Wczoraj znów Miśka na moich oczach zjadła dużą grubą lśniącą muchę 8O błeeee... A jaka była szczęśliwa z tego powodu 8)
A Kropo też bez zmian. Czyli nadal wielki gapciuch :lol: Już nie pamiętam co on ostatnio zrobił śmiesznego (jak sobie przypomnę to napiszę), ale płakaliśmy ze śmiechu (dosłownie). Szkoda, że nikt ich nie chce. Miałby w domu naprawdę dużo dużo radości. Oj tak!
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto sie 17, 2010 12:38 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

Jajek i Miziak są w 25 miejscach, w tym od wczoraj także na Facebooku, zapytań - zero, nawet do rozdzielenia
a ja ich nie mogę rozdzielić :(
może po wakacjach coś ruszy :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro sie 18, 2010 7:38 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

joshua_ada pisze:Już nie pamiętam co on ostatnio zrobił śmiesznego (jak sobie przypomnę to napiszę), ale płakaliśmy ze śmiechu (dosłownie).

Już wiem. Siedzimy na kanapie. Omawialiśmy coś ważnego w skupieniu. Kropek leżał, prawie spał niedaleko kanapy. Nagle błyskawicznie otworzył oczy, wyskoczył jak Filip z konopi, śmignął jakieś dwa metry dalej i zatrzymał się zdumiony swoim fixumem dyrdumem. Jakby sam siebie nie rozpoznał w tym wszystkim, albo rozum dogonił ciało kota o mikrosekundę później. Widząc to wszystko doszłam do wniosku, że w mózgu Kropeczka doszło do spięcia, dwa neuroprzekaźniki obiły się o siebie jak kule bilardowe i w skali kotoglobalnej spowodowały takie coś.
A potem długo płakaliśmy ze śmiechu. :ryk:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro sie 18, 2010 8:29 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

hahahaha...
aż sie popłakałam i niedawno doszłam do wniosku, że Kropek, Lizak Moni i "nasz" Jajek to takie same kretyny :1luvu: - tak słodkie jak głupie
my niedawno odpadliśmy przy takiej sytuacji - Jajek uwielbia wszystkie koty, ale coś sobie upodobał najbardziej Frankę i Grubego
lubi zakładać ogonek na grzbiet innego kota, barankować itd
i kiedyś chciał zrobić "grzbieta" tak na to mówimy, POD Franką, niestety nie pomyślał i zrobił PRZED, więc pod nią nie wszedł
stoi i patrzy gópio co się dzieje, dlaczego nie wszedł pod koleżankę a my leżymy i płaczemy ze śmiechu
teraz też aż mi łzy lecą na wspomnienie
no i Jajek jest takim miziakiem, że szok - leci takim kłusem źrebaka jak tylko usłyszy budzik i łup! baran, a potem drugi...
eh :( trzeba je oddać, choć już nawet P. mówi że mu będzie ciężko... niestety, taki "chleb"

xandra

Post » Śro sie 18, 2010 8:33 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

xandra pisze:i kiedyś chciał zrobić "grzbieta" tak na to mówimy, POD Franką, niestety nie pomyślał i zrobił PRZED, więc pod nią nie wszedł
stoi i patrzy gópio co się dzieje, dlaczego nie wszedł pod koleżankę a my leżymy i płaczemy ze śmiechu
teraz też aż mi łzy lecą na wspomnienie

Tia... ten sam sort co Kropul. :lol: :lol: :lol: Fajne kluchy, nie?
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro sie 18, 2010 9:02 Re: Misia&Kropek "stado bawołów" na dt ;) SZUKAJA DOMU

no, paskudne darmozjady :love:

xandra

[poprzednia]