https://www.youtube.com/shorts/IO3yi-pLR7w
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Fakt, wiele kotów - legend miau jest już po drugiej stronie Tęczy, jest inaczej
Atta pisze:MaryLux pisze:Fakt, wiele kotów - legend miau jest już po drugiej stronie Tęczy, jest inaczej
Ostatnio na miau jest tak jakbyśmy się wszyscy tam przenieśli ...Głucho tu i pusto
czarno-czarni pisze:ja się nie kłócęmam nadzieję, że więcej nas jest takich właśnie
Jak Nestorek?
czarno-czarni pisze:widzieliśmyśliczne! Dziękujemy też za pomoc dla Kropki. 22.12 operacja.
alessandra pisze:Jestem,jestem Cioteczki kochane,a jakoby mnie nie bylo
Nesti ożywił się po wizycie na klinikach,staram się wdrożyć zalecenia żywieniowe,przyszły jeszcze wyniki szczegółowe tarczycowych badań,ale nie udało mi skontaktować w piątek ,aby prosić o interpretację.
Chciałam podziękować bardzo Attcie za śliczne rękodzieło z zyczeniamiMAU za wypasiona paczuchę(mam podejrzenia,że jakowyś Mikołaj wręcz ryzykował bawieniem się przepukliny)
![]()
Przepraszam że malo tu zaglądam,jak zwykle o tej porze miesiąca zmagam się z pracą,bezsennością,stresem a dodatkowo to zamieszanie zdrowotno-wypadkowe w sensie hydraulicznym(ludzie koszmar straszny gdy bojler wysiądzie wraz z pralką i toaletą)![]()
Jakby ktoś się pytał,to prawo Murphiego u mnie działa na 200%
Mam nadzieje,że Wam nieco spokojniej minął tydzień
aga66 pisze:Co za kocie piękności. Też mam wrażenie, że forum wymieradla mnie fb to nie to samo ale cóż zrobić, znamię czasów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], luty-1, Maniek19, smoki1960 i 99 gości