Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 17:47

PW do CoolCaty poszło... :roll:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro mar 11, 2009 18:15

czy moge podeslac Wam karme? (Fundacja Dierenhulp Zonder Grenzen z Holandii)

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Śro mar 11, 2009 18:49

Podniosę chociaż.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro mar 11, 2009 19:07

alysia pisze:czy moge podeslac Wam karme? (Fundacja Dierenhulp Zonder Grenzen z Holandii)

Na wejście z karmą do schroniska, potrzebna pewnie zgoda. Czy będzie?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro mar 11, 2009 19:17

Ja nie sądzę, żeby wejście z karmą było kłopotem tylko... czy w tych warunkach na pewno dostaną ją koty???
Może lepiej przekazać ja na potrzeby DT i wspomagać jakiś dom który ma miejsce a nie ma pieniędzy.

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Śro mar 11, 2009 19:27

Karma na pewno się przyda - chociażby dla odciążenia DT. Jak już dziewczyny się zorientują jak wygląda sytuacja w schronisku to będą mogły powiedziec czy tam też trzeba podesłac. Tzn wiadomo, że sytuacja jest tragiczna, ale zdaje się, że koty tam jeszcze mają co jesc :roll: a główny problem polega na złych warunkach i chorobach.
Obrazek

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Śro mar 11, 2009 19:28

Anna_33 pisze:Czekajcie, bo sie zupelnie pogubimy.
Kopiuje wszystkie deklaracje pomocy, bazarkow i dt.
Zeby potem miec porzadek.
Mhm, moge zalozyc, taki bardzo wstepny z tymi zdjeciami co sa. Ale to bedzie bez opisow, sama nie wiem, czy nie poczekac do niedzieli.
Zakladajac, ze Zofia i Agnieszka dadza w sobote wieczorem zdjecia, ja je w nocy obrobie i powklejam.

Myślę, że możesz spokojnie już założyć nowy wątek
tylko zarezerwuj sobie od razu ze 4 pierwsze posty, i w miarę przybywania zdjęć po prostu je dokładaj.

I deklaruję wpłatę, chciałam dołożyć CC do podróży i karmy, ale Ania prosiła, żebym to przekazała na kolejne ratowanie- więc ode mnie jak tylko będzie konto deklaruję 70
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro mar 11, 2009 19:30

teapot pisze:Ja nie sądzę, żeby wejście z karmą było kłopotem tylko... czy w tych warunkach na pewno dostaną ją koty???
Może lepiej przekazać ja na potrzeby DT i wspomagać jakiś dom który ma miejsce a nie ma pieniędzy.

:idea:

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Śro mar 11, 2009 20:01

Udało mi się wyprać mózg TŻtowi i namówić go na kota ;) cierpliwość to on ma chyba z gumy
wobec powyższego, składam zamówienie na jakąś kocicę, marzy mi się wzięcie jakiegoś kocurka krówki, ale skoro zwierzęta są tam niesterylizowane, to trzeba zabrać kocice w pierwszej kolejności. Tak więc jutro będziemy czekali na małą krówkę dla Jany i jakąś kocicę dla nas.
Już piszę do Coolcaty.
Ostatnio edytowano Śro mar 11, 2009 20:15 przez Karoluch, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Śro mar 11, 2009 20:03

Jestem. Wrocilam do domu przed minuta. Widze tu nowe deklaracje i oferty:-)
Ja to wszystko ogarne, tylko za jakas godzine.
Dzwonilam do CoolCaty i powiedziala, ze obmaca wszystkie koty, ktore sa wybrane.
Zrobi testy.
Uwazam, ze za testy trzeba bedzie zwrocic kase.Prosilam zeby notowala swoje koszty.
Propozycja karmy genialna, tylko faktycznie przemyslec trzeba, czy pchac ja tam, czy wspomoc dt.
Propozycja pomocy w finansowaniu leczenia rownie wielka :-)

Zofia napisala, ze chce ten watek na mnie przerzucic, bo ciagnie juz 4 watki na dogo i ledwie wyrabia )
Nie wiem, czy ten trzeba. Tu nie ma wspomnianych 4 wolnych postow na poczatku. Chyba trzeba drugi zrobic. Trudno, zdjecia da sie pozniej.

Wymyslcie chwytliwy tytul, zeby bil po oczach :-)Prosze)
Mam chorego nastolatka w domu, ide go napchac lekami i zapakowac do lozka.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro mar 11, 2009 20:10

boszz...
przerażające :cry:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro mar 11, 2009 20:16

Karoluch pisze:Udało mi się wyprać mózg TŻtowi i namówić go na kota ;)
wobec powyższego, składam zamówienie na jakąś kocicę, marzy mi się wzięcie jakiegoś kocurka krówki, ale skoro zwierzęta są tam niesterylizowane, to trzeba zabrać kocice w pierwszej kolejności. Tak więc jutro będziemy czekali na małą krówkę dla Jany i jakąś kocicę dla nas.
Już piszę do Coolcaty.

:aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro mar 11, 2009 20:31

CoolCaty pisze:
Anna_33 pisze:Zaraz...a ktos sie skontaktowal z Iwcia???
Przeciez Ona bierze jednego z tych kociakow, chyba powinna wiedziec, ze juz jutro ))))

napisałam do Iwony

Odebrałam i odpisalam.
Czekam jutro na moją krówkę, albo inna kotkę
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro mar 11, 2009 20:55

podrzucę :!:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Śro mar 11, 2009 21:01

To już wiem: 2 koty możemy wziąć w przyszłym tygodniu. Bez białaczki i FIV, ale za to mogą być stare i brzydkie :wink: Zniżki u wetów mamy duże, ale i tak będziemy prosiły o wsparcie finansowe na ewentualne leczenie :oops:
Spróbuję coś wymyśleć z transportem. Może uda się załatwić niedługi tymczas w zaprzyjaźnionej warszawskiej lecznicy.

Trzymam kciuki za jutrzejszą wyprawę :ok:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

[poprzednia][następna]