Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Już piszę! Holala nie ma dostępu do netu,dzisiaj do mnie dzwoniła.Cudowne wieści.Pucuś już zdrowy,tylko jakiś strupek ma na boku,ale to pewno drobiazg.Je wszystko,ale najbardziej lubi suche.Puriny nie bardzo,Holala kupiła royala i to wsuwa.Chce się bawić,budzi Dużą ok.4 rano.Holala jest zazdrosna,bo Pucek kocha jej TŻa i jak on przychodzi to tylko z nim chce się bawić![]()
![]()
![]()
.Holala myśli o drugim kotku (uważm to za dobry pomysł),ale boi się,że wtedy Pucek będzie kochał kotka,a nie ją.Ja tylko powtarzam jej słowa No!Kochany Pucuś.On chyba w sobie coś ma,bo znowu miałam ofertę domku dla niego.Ale on ma już cudowny domek.Holala,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
velvet pisze:halo halo
jak tam pucuś??
może ma już kociego towarzysza??
ściskam kciuki mocno za to!!
ewar pisze:Ma! Koleżankę.Też krówka,z tego co mówiła Holala.Śliczna,dwumiesięczna dziewczynka,która wdrapała się na czwarte piętro i spała na wycieraczce u Oli.Musi ją zatrzymać,nie wyobrażam sobie,żeby nie.Koty pokochały się od razu,bawiły się rewelacyjnie.Holala żałuję,że Pucek wykastrowany,bo byłyby ładne dzieci.No,wiem,wiem,pogroziłam palcem.Nie wiem,jak przekonać,żeby została.Holala szuka domku,ale może uda mi się ją namówić,żeby wzięła to maleństwo.Tak podobno się polubiły,tak się fajnie bawiły,że cała rodzina siedziała i podziwiała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości