Kasiu a ode mnie reszta doszła??
Więcej w tym miesiącu nie dam rady, Bakszysz mocno nadwyrężył nam budżet

Byliśmy wczoraj u Twojej wetki - okazało się że Bakszysz ma "niezły" charakterek... Wetka powiedziała że takiego agenta jeszcze nie miała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Dzięki wszystkim za podbijanie.
Niestety, po chwilowym uspokojeniu sytuacji znowu zrobiło się gorąco a to za przyczyną jutrzejszej operacji Kajtusia-kuterłapki.
Kajtuś urodził sie z krzywymi tylnymi łapinami. 5 lat temu dr. Zięba, znany lubelski chirurg, przekręcał mu jedną tylną łapkę żeby kot mógł w ogóle jakos chodzić.
Łapka została kompletnie przekręcona o 180 stopni łącznie z mięsniami, nerwami, etc.
Teraz, po tylu latach, w łapce porobiły się rany, kot je zakaża wchodząc do kuwety, zbiera się ropa, łapka paskudnie cuchnie. Oczyszczamy z wetką, pakujemy antybiotyk ogólnie i miejscowo ale po 2-3 tyg. wszystko się odnawia.
Doszłyśmy do wniosku, ze najlepiej bedzie łapkę amputować. Nie całkiem tylko sam koniec, do pierwszego stawu.
Jutro o 10 rano operacja.
Szukamy sponsorów zabiegu. Lub chociazby części...
Nie chciałabym , odbierając kota, znowu powiedzieć wetce, ze poproszę na zeszyt bo jestem bez kasy... Tym bardziej,że w tym zeszycie moje długi wyszły już na drugą kartkę...
Dorota pisze:Doszedl przelew?
borosia pisze:Kasiu wiem ze nie masz czasu na dokładne czytanie postów. Ale nie ignoruj nowych osób , które tez chcą pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 79 gości