Właśnie miałam szukać wątku, a Ty bubor, jak zwykle mi to ułatwiłeś

Donoszę też, że poidełko nie cieszy się

No cóż, będziemy próbować dalej........ ale nadzieja coraz mniejsza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze: Ostatnio kupiłam im (po wypłacie, a co!!!) budkę kocią i zapowiedziałam, że jak nie będą korzystać, to szanowny dwupak zrzucam z balkonu, a budeczka powędruje jako prezent do Matyldy. No i chyba trochę się przejęli tym zrzuceniem z balkonu, .....![]()
bubor pisze:Witaj Zuziu wieczorową porą !!!![]()
Fajnie że Maksio i Alusia korzystają z budki, u nas są dwa koszyczki w różnych miejscach ale zazwyczaj świecą pustkami , tylko Dolores regularnie sypia w tym nieopodal mojego łoża
![]()
Przesyłam głaski dla obu futerek![]()
![]()
.
bubor pisze:Witaj Zuziu w niedzielne przedpołudnie !!!![]()
U nas z powodu problemów z oddzielnym karmieniem pannic tak Kropcia jak i Dolores praktycznie od października jedzą K2 i K2 bis. Pannice dostają na zmianę raz jedną raz drugą karmę no i jak dotychczas nie grymaszą. Oczywiście że chciałbym żeby Kropcia mogła sobie zjeść coś z mokrej karmy no ale niestety , wystarczy że jakaś "dobra ręka " podsunie Kropci kawałek szyneczki lub innej wędlinki a pannica niedługo puźniej zaczyna sie rozdrapywać na pyszczku
.
zuzia96 pisze:bubor pisze:Witaj Zuziu w niedzielne przedpołudnie !!!![]()
U nas z powodu problemów z oddzielnym karmieniem pannic tak Kropcia jak i Dolores praktycznie od października jedzą K2 i K2 bis. Pannice dostają na zmianę raz jedną raz drugą karmę no i jak dotychczas nie grymaszą. Oczywiście że chciałbym żeby Kropcia mogła sobie zjeść coś z mokrej karmy no ale niestety , wystarczy że jakaś "dobra ręka " podsunie Kropci kawałek szyneczki lub innej wędlinki a pannica niedługo puźniej zaczyna sie rozdrapywać na pyszczku
.
U mnie z karmieniem jest jeszcze gorzej. Maksiu powinien jeść mokre, to bardzo lubi podjadać suche Alusi. A Alusia już chyba ma dość tej swojej suchej K2 i tylko patrzy, żeby podjeść mokrego z miseczki Maksia. Jak ja się mam w tym wszystkim, to możesz sobie wyobrazić. Oczy naookoło głowy to mało. U Ciebie to przynajmniej Dolores może jeść, co chce.
bubor pisze:zuzia96 pisze:bubor pisze:Witaj Zuziu w niedzielne przedpołudnie !!!![]()
.
U mnie z karmieniem jest jeszcze gorzej. Maksiu powinien jeść mokre, to bardzo lubi podjadać suche Alusi. A Alusia już chyba ma dość tej swojej suchej K2 i tylko patrzy, żeby podjeść mokrego z miseczki Maksia. Jak ja się mam w tym wszystkim, to możesz sobie wyobrazić. Oczy naookoło głowy to mało. U Ciebie to przynajmniej Dolores może jeść, co chce.
Dolores niby może jeść co chce ale je to samo co Kropcia , nie mógłbym podawać Dolores mokrego i puźniej pilnować żeby jej tego Kropcia nie wyjadła , ona przecież tak by tego chciała.
bubor pisze:Co za drapieżne minki![]()
![]()
zuzia96 pisze:bubor pisze:Co za drapieżne minki![]()
![]()
No bo mysza ich napadła...................![]()
![]()
![]()
trzeba walczyć...................
![]()
![]()
![]()
![]()
Mizianki dla dziewczynek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 679 gości