Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze: Acha, Nie widziałam Esmeraldy, chociaż może się gdzieś schowałaA może poszła w tygodniu ? To taka ładna kicia i po sterylce...
W szafie zajęty tylko jeden boksik - siedzą trzy maluszki, te, o których pisała Inga wczoraj. Czarno-dymne dziewuszki wyglądają ładnie i zdrowo, ale burasek kiepsko
Georg-inia pisze:Esmeralda jest w dwójce. Ale właściwie nie wstaje, leży tylko w koszu, czasem pod kocem...
Georg-inia pisze:Wczoraj szafa była odkażana lampą, więc była pusta całkiem. Nie wiem, jakie czarno-dymne dziewuszkiW klateczce, razem z buraskiem, jak wczoraj wychodziłam było jedno czarne, większe od buraska, myło mu uszy i prychało na mnie. Więcej maluchów nie było. Chyba, że to drugie, dziewczynka, jak mówisz, przyszło później...
Georg-inia pisze:Ania, a ten maluch prawie cały biały? co siedział w klatce przed pierwszym boksem? na dole była Silverka, a nad nią ten mały?..? ...
Georg-inia pisze:I proszę mi nie zmieniać imienia Florka (nr 44) na Klimka, bo się gubię...
Georg-inia pisze:EDIT: aaaaaaaaaaaaaaaaa, dopiero do mnie dotarło, że Wiktor pojechałsuper, mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje i będzie w końcu szczęśliwy
![]()
Georg-inia pisze:I bardzo się cieszę, że pojechał ten duży krówek, bo nie wróżyłam mu długiego życia w boksie
Sis pisze:W szpitaliku gdzie są 4 kociaczki - pięknieje foczka, zaraz pokażę Wam zdjęcie, doswoić ją/jego i będzie cud kociaczek
No i jest jedna bida bystrzak, oczko mu się paprze, a takie słodkie to... Oby wyszedł z kk.
Nie ma maluszka najmniejszego, raczej nie poszedł do domu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości