takiej kotki nie da sie zapomniec
teraz domek musi ja wypatrzyc i przekonac sie o tym, co my juz wiemy dawno, ze TOSIA TO CUDOWNA KOCICA!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Tosia kończy już drugą bytność na Allegro. Przez ostatnie 6 dni zajrzało do niej 252 osoby. Co z tego, gdy nikt nawet nie zapyta o nią
Anka pisze:Dzisiaj byłyśmy z Tosieńką na szczepieniu. Wet pod wrażeniem postępów tosinej łapki. Ja widzę ją codziennie więc mniej zauważam różnice, on nie widział jej miesiąc.Mówi, że niesamowite, jak Tosi łapka poprawiła się. Faktycznie - prawie nie widać, że coś się z nią działo. Odrobinę czasem utyka i tyle. A poza tym - szaleje, skacze, drbinki, szafy, wszystko biegiem :D .
Anka pisze:Delikatna, przemiła Tosieńka szuka domku na kociarni, na allegro, tutaj - i zero zainteresowania jak narazie. A to naprawdę koteczka wyjątkowa - i z urody, i z charakteru. Dzisiaj spędziła noc leżąc na kołdrze tuż przy mojej twarzy. Rozmruczana, radosna. Promyczek słońca :)
Hana pisze:Anka pisze:Domek już sprawdzony, po kontrolnej forumowej wizycie, czeka na jeszcze jednego kota, zgaduje ktoś?
tosiula pisze:Podnoszę kocią ślicznotkę.
masz pw
Zgadłam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, dorcia44, lucjan123 i 88 gości