iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie
viewtopic.php?f=20&t=206108
ja poczekam z zakupami do świątecznego bazarku, ale we wtorek zrobię przelew dla kociczek
Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie

żegnaj Tofiku.
 żegnaj Tofiku.  
 alicat
   alicat    

Dotarło wczoraj 50 zł dla Twoich dziewczyn.mir.ka pisze:iza71koty pisze:Zapraszamy serdecznie na bazarek, przed nami kilka ciężkich dni, więc może Ktoś znajdzie coś dla siebie
ja poczekam z zakupami do świątecznego bazarku, ale we wtorek zrobię przelew dla kociczek
 Dziękujemy pięknie.
 Dziękujemy pięknie.  

Bardzo miłe zaskoczenie.Wpłynęło 100 zł
 Bardzo miłe zaskoczenie.Wpłynęło 100 zł  

którzy przy nas trwają i wspierają nadal w tych trudnych czasach.
  którzy przy nas trwają i wspierają nadal w tych trudnych czasach.  

juz zajrzało
  juz zajrzało  
  to co będziemy mieli wystawione.
 to co będziemy mieli wystawione. LimLim,aga66.SabaS,kiwi, zjawka
  LimLim,aga66.SabaS,kiwi, zjawka  130 zł
  130 zł Dziękujemy
 Dziękujemy  

Pięknie dziękujemy
 Pięknie dziękujemy   

Mogę podać numer konta na pw do wpłaty.
 Mogę podać numer konta na pw do wpłaty.
JózefK. pisze:Przelewam 40 zł
 z probą o numer konta.Wczoraj była masakra.Ledwo wróciłam od kotów.
 z probą o numer konta.Wczoraj była masakra.Ledwo wróciłam od kotów.  Taka niemoc mnie ogarnęła.
 Taka niemoc mnie ogarnęła. od alicat
 od alicat   ale jeśli chcesz numer konta na wszelki wypadek
  ale jeśli chcesz numer konta na wszelki wypadek  
   to prosze o wiadomość.Wcześniej wiem ze pomagaliście na zbiórce.
  to prosze o wiadomość.Wcześniej wiem ze pomagaliście na zbiórce.  No teraz zbiórki nie ma ale jakby co to służę.
 No teraz zbiórki nie ma ale jakby co to służę.inezka70 pisze:To ja resztę dołożę i jeszcze na jedzonko coś dorzucę, tylko nr konta na PW poproszę
 będę niezmiernie wdzięczna.
  będę niezmiernie wdzięczna.  Obecnie mamy wielki problem z suchą karmą i niestety miałam bardzo pilny zaległy rachunek do zapłacenia- niestety u nas to częste- wiec każda pomoc która nam pomoże znowu przetrwać do wypłaty bardzo mile widziana.Zima to trudny czas- dochodzą nam dodatkowe koszty jak chociażby opał.Palimy w piecach kaflowych- 3 sztuki.Jeśli potrzebujesz numeru konta prosze o wiadomość.
 Obecnie mamy wielki problem z suchą karmą i niestety miałam bardzo pilny zaległy rachunek do zapłacenia- niestety u nas to częste- wiec każda pomoc która nam pomoże znowu przetrwać do wypłaty bardzo mile widziana.Zima to trudny czas- dochodzą nam dodatkowe koszty jak chociażby opał.Palimy w piecach kaflowych- 3 sztuki.Jeśli potrzebujesz numeru konta prosze o wiadomość.iza71koty pisze:Zima to trudny czas- dochodzą nam dodatkowe koszty jak chociażby opał.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, sebans i 88 gości