Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 18:02 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:placz:
Taki kochany kotek... poryczałam się nie tylko emotikonem..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob wrz 29, 2012 19:02 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:( :ok: :ok: :ok:

Też mi przykro...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob wrz 29, 2012 19:09 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

nieustająco kciuki :ok:
może jutro będzie Ten Dzień? :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob wrz 29, 2012 20:28 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

A myślałam, że dwa banerki odepnę :(
Odepnę jeden - ostatni z mojego podpisu. Okruszka - pieluszkowa malutka z Gdańska już w domu!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob wrz 29, 2012 21:12 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

O jak dobrze! Ten świat nie taki zły! Jak to dobrze. Są tacy co wyrzucają kota oknem ale więcej jest tych, którzy dadzą życie popsutemu maleńtasowi. Brawa dla Nich! Brawa i piwa! :piwa: A kot Albert z tej okazji już ćwiczy swój talent wokalny. Szukajcie w Jego wątku.
Ostatnio edytowano Nie wrz 30, 2012 11:18 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie wrz 30, 2012 0:55 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Właśnie zajrzałam... nie wiem, co napisać... może coś się przesunęło, może Pani coś wypadło...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie wrz 30, 2012 8:56 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

WSZYSTKO nie może iść źle. Odik w ostatnim tygodniu troszkę był jednak wytrącony z rownowagi - to zrozumiałe - zmiana otoczenia, opiekuna, nowe mieszkanie i jeszcze ten wścibski smark Albert ciągnący za ogon, zapraszający do zabawy... Prawie nie wychodził z okopów (czyli mojego łóżka). Widać było, że się dopiero przyzwyczaja. Dziś się zmieniło. Odik zadbał bardzo starannie o swoją toaletę, (w czym się ostatnio nieco opuszczał) kategorycznie zażądał śniadania i (Uwaga! Uwaga!) razem z Albertem łapka w łapkę obeszli cały dom, po czym Odik zajął miejsce na punkcie obserwacyjnym - czyli w oknie, przez ktore do dziś nawet nie próbował wyglądać. I popatrzcie na Jego oczy - już nie są smutne! A ja się cieszę jak norka i chodzę od rana w koszulce z napisem "I'm not normal". A co tam!

Obrazek

Dexterku przyjdą. Na pewno. Koty to wojownicy. Nie poddawaj się.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Nie wrz 30, 2012 9:12 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:)... Aż się popłakałam, wruszacze takie tu puszczasz :).

kciuki za Deksia! :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie wrz 30, 2012 10:31 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Marku, jesteś najfajniejszą norką na świecie! :D
Dexter, chłopaku, trzymaj się! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie wrz 30, 2012 10:41 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Dexterka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie wrz 30, 2012 11:10 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

ruru pisze:Obrazek
tak myślałem, że nikt nie przyjdzie...

Nie lubię słowa "kaleki". Kalectwo, to cecha charakteru a nie kwestia ilości nóg. Czy nie sikania. No ładny ten Dexter, prawie taki ładny jak ja :roll:

Rudy. Podobno trójłapek, chociaż nie wiem co to znaczy :oops:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie wrz 30, 2012 11:43 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Czekamy. Wizyty do czternastej jeśli pamiętam?
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Nie wrz 30, 2012 13:49 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Dexterku, nadal trzymam :ok: :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie wrz 30, 2012 14:32 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Pojechał, pojechał Dexterek do SWOJEGO domu!! :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Dziś przyszli Państwo, wczoraj nie mogli
alllle się cieszę!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie wrz 30, 2012 14:46 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

A nie bali sie, że ktoś im kota zwinie?

Ale taka wiadomość się dziś wszystkim należy :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Państwo fajni? mili? Żeby byli, żeby byli :ok:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]