Na wiecznego gluta i ropę w drogach oddechowych dobrze robią inhalacje. Ja kupiłam Pixiowi inhalator elektryczny z polecenia weta. Sprawdził się bardzo dobrze.
Za kociaki!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wczoraj Mysia B. miała przepustkę na ok. 6 godz. Robiła co chciała , nawet tak bardzo nie ucieka od ręki, aczkolwiek boje się, że nie będzie taka całkiem odważna do ludzia. Bardzo jej sie małe podobają, małe sztuk pięć gapiłay sie jak w namalowane wrota na Nią , Gwiazda Podniebna- ta z roszczepem podniebienia trochę warczała.
Słuchajcie, ja mam wrażenie, że to w ogóle nie ten sam kotek. Wcześniej była b. spokojna, b. ją za tu lubiłam , teraz natomiast szaleje jak szalona Ma takie podniesone żeberka, pytałam weta dlaczego- wydaje mi sie, że wczesniej, przed operacja tego nie miała, a wet na to, że taka wada, taka bedzie uroda. Czy znajdzie sie super domek dla niej? Juz siedzę z Marcysią- Kwiecuszkiem z budowy od marca - zero tel.