Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Miałam przed chwilą "fajny" telefon:
- Bo pani zajmuje się kotami, prawda? Kotka nam się okociła miesiąc temu, czy jest jakieś schronisko gdzie możemy zawieźć kociaki?
jopop pisze:szukamy:
DT dla kociąt z Białołęki, pewnie już 2 mioty, na pewno z KK
DT dla kociąt z Bródna, chyba 5 sztuk, teraz mają 4 tygodnie, czyli należałoby je zgarnąć za 1-2 tygodnie
DT dla kota ze złamanym ogonem, będzie do odbioru za kilka dni (teraz się kwarantannuje po szczepieniu)
DT dla kociaka zgłaszanego przez Renatęb
DT dla miotu z okolic Krasińskiego
jopop pisze:jopop pisze:szukamy:
DT dla kociąt z Białołęki, pewnie już 2 mioty, na pewno z KK
DT dla kociąt z Bródna, chyba 5 sztuk, teraz mają 4 tygodnie, czyli należałoby je zgarnąć za 1-2 tygodnie
DT dla kota ze złamanym ogonem, będzie do odbioru za kilka dni (teraz się kwarantannuje po szczepieniu)
DT dla kociaka zgłaszanego przez Renatęb
DT dla miotu z okolic Krasińskiego
Agneska pisze:kotów w potrzebie coraz więcej, kto ma jakieś wolne miejscówki?
jopop pisze:Mam sygnał o kłopotach z wyadoptowanym przeze mnie przed laty Zorro (bratem Bałwanka). Kot szuka nowego domu. Problem w tym, że są sygnały o jego agresji. Dlatego przed wyadoptowaniem go trzeba go koniecznie przejąć i sprawdzić czy to prawda. A jeśli tak - jakoś zadziałać. Potrzebuję do tego w miarę doświadczony DT, gotowy na ewentualne kłopoty.
jopop pisze:Prośba: gdyby ktoś w najbliższych dniach jechał do lecznicy po 18-ej i mógł zgarnąć 2 koty z opiekunką z ok. ronda Waszyngtona to proszę o kontakt!
jopop pisze:przypominam, że:
a) mamy rozpaczliwą sytuację finansową:
- pod opieką Fundacji jest ok. 100 kotów w domach tymczasowych
- u mnie jest prawie 30 kotów, z tego prawie wszystkie z przewlekłym zapaleniem płuc, 3 z oczami do wydłubania i Małgosia do operacji
- nadal spłacamy akcję panleukopenia
- mamy nasz dawny gigantyczny dług za sterylki i leczenie
- zapłaciłam 843 zł za RTG
- wkrótce skończy się maluchom jedzenie
b) szukamy tymczasów dla:
- bodajże 5 miotów kociąt
- czarnej posikującej kotki
- powracającego z adopcji kota podobno agresywnego
- dla rozluźnienia najbardziej zapchanych DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 538 gości